Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja van? Mit csináljak...

Mi baja van? Mit csináljak még vele?

Figyelt kérdés
A gépem nem ismeri fel a CD-ket, bármit is teszek be a meghajtóba azt írja ki hogy a lemez nem felismerhető vagy sérült, de biztos hogy nem és már kipróbáltam más CD-kel is és azokkal sem működik. Tegnap letöröltem a gépről pár dolgot azóta nem működik, próbálkoztam rendszer-visszaállítással is de azután sem lett jó.
2011. jún. 4. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Mit sikerült kitörölnöd? Talán segíthetne, ha azokat a progríkat visszaraknád (különösen az író szoftverekre figyelj). Legrosszabb esetben töltsd le az ingyenes Recuva File Protectort. Nem lesz egy kislányos utazás, de lehet, hogy megéri.

Ja még egy ötlet: tölts le ingyenes íróprogramokat, (Xp Burner, 4 Burns) Ezek telepítés után beépülnek a rendszerbe, remélhetőleg pótolva az elveszett fájlokat.

Persze sajnos az is lehet, hogy a hardver adta fel a harcot!

Csak egy megjegyzés: én az Adobe Readert kaptam ki a rendszerből, utána a nyomtató programját is újra kellett telepíteni.

2011. jún. 4. 11:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazából semmi ilyesmit nem szedtem le. Olyanokat csak mint a : windows live meg microsoft office és ennek a kiegészítőit meg valami team viewer-t meg a divx programokat és kiegészítőit... Azért köszönöm a válaszodat!
2011. jún. 4. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!