Ezt miért csinálhatja?
Figyelt kérdés
sziasztok! az a problémám, hogy amikor bekapcsolom a gépemet a monitorom ki be kapcsol...1 óráig kell ki- be húznom a konektorból, hogy jó legyen! és amikor a monitoron világít a bekapcsoló gomb akkor nem reagál arra, ha ki akarom kapcsolni.... LCD monitor, már kábel is lett cserélve, de úgy se jÓ! valaki esetleg tudja, hogy mi baja lehet?2011. máj. 31. 01:24
1/5 anonim válasza:
rossz a videókártya? és nem a monitort basznám szét :) hanem megnézném másik vidikarival
2/5 anonim válasza:
Videokártya csatlakozókat is ellenőrízd! Valamint vedd ki a kártyát, meg rakd vissza. Hátha a hő vagy a mozgatás hatására kicsit kintébb jött.De lehet úgy is ellenőrízni, hogy a monitort elviszed vmelyik haverodhoz, ha ott jó akk VGA.
Vagy a gépedet és ha az ő monitorán nem csinálja,akk monitor.
3/5 A kérdező kommentje:
másik monitorral, megy... csak ez kalap szart se ér :S :D az lcd-nél csinálja csak azt :S
2011. máj. 31. 14:58
4/5 A kérdező kommentje:
amúgy az összes kábelt kihúztam, megpróbáltam kicsit "rángatni" a csatlakozót, de úgy se lett jó...eddig 1-2 óráig ki -be kellett húzni, de mostmár arra se reagált
2011. máj. 31. 15:01
5/5 anonim válasza:
Az új monitor is VGA-csatlakozóval kapcsolódik? vagy DVI? Mert attól még, hogy a VGA csati jó attól még a DVI lehet rosz.
Ha meg nem, akkor érdemes elvinni a Monitort vmi TV szerelőhöz, vagy electronika műszerészhez, esetleg villanyszerelőhöz. Szerintem valami kis kontakt hiba lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!