Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől csinálhatja ezt? (Bővebb...

Mitől csinálhatja ezt? (Bővebben lent, linkekkel)

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, miért van az, hogy letöltöttem egy programot, ami egy tömörített mappába volt becsomagolva. Ez a tömörített mappa jelszóval van védve. Ahonnan letöltöttem a fájl a jelszó meg volt, adva. El is fogadta a WinRAR. Ahonnan letöltöttem, a fórumokban több embernek működött a program, tehát a fájl nem hibás. Nekem viszont ezeket csinálta...

[link]

[link]

Miért van az, hogyha ugyan azzal a programmal(WinRAR) nyitottam meg, ugyan azt a jelszót írtam be mindenki más , (ami az oldalra ki volt írva, és mindenki más sikeresen használt) és nem működik?

Válaszokat előre is köszönöm.

U.I.: A fájlokat ugyan így is kitömörítette a célmappába, de annak megnyitása után egy hibaüzenet fogad, hogy sajnos a program megnyitása közben... blablabla

2010. nov. 2. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Hibás a letöltöt rar, töltsd le még egyszer,

vagy ezt probáld:

Eredeti 2010-es KRESZ-program, a megváltozott KRESZ szabályzattal.

Telepítése:

1. Megnyitod Daemon Tools-al.

2. Telepíted.

Méret: 101 megabite

Crack,Serial,patch nem kell hozzá.

Jelszó: laco

Letöltés:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. nov. 2. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Online kresz

[link]

2010. nov. 2. 13:53
 3/4 anonim ***** válasza:
néha szokott ilyen lenni akkor ne másolás beillesztéssel írd be a jelszót hanem kézzel
2010. nov. 2. 14:53
 4/4 A kérdező kommentje:

Első: Köszönöm a linket, remélem ez az amelyikre én gondolok!(az a program).

Második: Nekem csak az a program a jó, amelyiket a vizsgákon is használnak.

Harmadik: Eddig is kézzel írtam be, mivel 5 betűből álló jelszóról van szó. De azért köszönöm!

2010. nov. 2. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!