Mitől csinálhatja ezt? (Bővebben lent, linkekkel)
Az lenne a kérdésem, miért van az, hogy letöltöttem egy programot, ami egy tömörített mappába volt becsomagolva. Ez a tömörített mappa jelszóval van védve. Ahonnan letöltöttem a fájl a jelszó meg volt, adva. El is fogadta a WinRAR. Ahonnan letöltöttem, a fórumokban több embernek működött a program, tehát a fájl nem hibás. Nekem viszont ezeket csinálta...
Miért van az, hogyha ugyan azzal a programmal(WinRAR) nyitottam meg, ugyan azt a jelszót írtam be mindenki más , (ami az oldalra ki volt írva, és mindenki más sikeresen használt) és nem működik?
Válaszokat előre is köszönöm.
U.I.: A fájlokat ugyan így is kitömörítette a célmappába, de annak megnyitása után egy hibaüzenet fogad, hogy sajnos a program megnyitása közben... blablabla
Hibás a letöltöt rar, töltsd le még egyszer,
vagy ezt probáld:
Eredeti 2010-es KRESZ-program, a megváltozott KRESZ szabályzattal.
Telepítése:
1. Megnyitod Daemon Tools-al.
2. Telepíted.
Méret: 101 megabite
Crack,Serial,patch nem kell hozzá.
Jelszó: laco
Letöltés:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Első: Köszönöm a linket, remélem ez az amelyikre én gondolok!(az a program).
Második: Nekem csak az a program a jó, amelyiket a vizsgákon is használnak.
Harmadik: Eddig is kézzel írtam be, mivel 5 betűből álló jelszóról van szó. De azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!