Milyen gépet érdemes összerakni?
Figyelt kérdés
Tudtok írni nekem egy listát hogy milyen gépet érdemes összerakni ha a gépet új játékok játszására venném és olyan 80 ezere jöjjön ki az alkatrészek ha meg kérhetlek titeket hogy a pcx.hu oldalról nézzétek a cuccokat mert ott össze is rakják nekem.2011. máj. 27. 16:27
22/30 A kérdező kommentje:
járni jövőre
2011. máj. 31. 17:05
23/30 P.O.C. válasza:
Visszatérve a témához: ilyen nem kapsz másik hasonló teljesítményű kártyát. Akkor kellett volna lecsapni rá. A HD 6770 -est is lehagyja, bár ez meg jóval kevesebbet fogyaszt.
24/30 anonim válasza:
Ha zsír :D
mikor én voltam ilyen korban akkor nem hallottam ilyen szakról(külön),csak fősulin.
Jah sry az offért.
25/30 A kérdező kommentje:
aha mert én kb 10 11-én fogom meg kapni a ballagási pénzemet és amenyit kapok anyibol akkarok összerakatni egy fasza gépet annyi hogy
2011. máj. 31. 17:10
26/30 A kérdező kommentje:
aha én jól jártama a sulival a megyében ez a legjobb infó suli és ha végeztem akko nagy eséjel felvesznek egyetemre, köszi
2011. máj. 31. 17:12
27/30 A kérdező kommentje:
P.O.C ha meg kérhetlek valami emailt vagy facebook élérhetőséget kérhetnék tőled :D mert 10-én akkor rád írnék hogy milyen cucokal vegyem meg a gépet ha jó neked
2011. máj. 31. 17:15
28/30 A kérdező kommentje:
a köszit ara írtam hogy köszi az együtt érzéssel
2011. máj. 31. 17:18
29/30 A kérdező kommentje:
P.O.C vagy msn, skype
2011. máj. 31. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!