Ac3. kicsit részletesebben?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy HD filmet melyben van egy mkv fájl,ezzel nincs gond ha van egy hundub nevű mappa és benne egy ac3 fájl,és most pontosan ezzel mit kell csinálni,számitógépen keresztül szeretném lejátszani de összekell őket illeszteni vagy mi?2009. márc. 14. 20:01
1/4 anonim válasza:
az AC3 az hangfile.Szerintem hagyd ott ahol most van, vagy meg nevezd át a film címére(kiterjesztés maradjon AC3)
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz a tanácsot.Valahol azt olvastam progin keresztül kell.
2009. márc. 14. 23:20
3/4 anonim válasza:
Szerintem az mkv-val egy mappában kéne lennie, és ugyanolyan néven mint az mkv.
4/4 A kérdező kommentje:
Végülis megnéztem,átneveztem és magyar nyelven van,most mondjuk nem tom h jól csináltam-e lehet eredetileg is ez a nyelv és az ac3 meg 5.1-es hang vagy ilyesmi,de mindegy,úgyis hangfalon keresztül megy :)
2009. márc. 15. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!