Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden leállításnál a gép frissítéseket telepít?

Figyelt kérdés
Eddig, amikor a kikapcsolásra mentem, mindig telepítette a frissítéseket. Egy nap direkt többször kapcsoltam ki, hogy megnézzem, hogy akkor is csinálja-e ezt.. és igen...Miért??
2011. máj. 18. 17:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert vannak olyan operációs rendszer frissítések, amiket futás közben nem képes telepíteni, illetve csak újraindítás után tud befejezni. Ez ajánlott (mármint a rendszeres, hiánytalan frissítés) mivel ha ezeket kihagyod veszélynek teheted ki a géped és instabillá is válhat, aztán megint ide jössz kérdeni, hogy; miért?
2011. máj. 18. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:

ezeket ki lehet kapcsolni a vezérlöpulta mert betelik a "c"-d és ha nem eredeti a windows akkor lefogsz bukni!

és besz@rik a gép nekem is ilyen volt fekete képernyö...

osszeomlik a windows ha szerencséd van csak a háttér nem fog soha többet bejönni csak ha ujrarakod!itt lehet kikapcsolni Xp-nél"vezérlöpult/automatikus frissítések legalsóra rámész!szerintem ha nem eredeti a windows akkor gyorsan kapcsold ki a frissitéseket!majd irok még!

2011. máj. 18. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom Windows Xp-t használsz (remélem professionalt). Ha igen akkor van eredeti kódom amivel nem lesz gondod. Kód: [ Q3GQT - XQTVB - FKWKT - MH779 - XPKBW ]

Kicserélni pedig úgy tudod, hogy megnyitod a futtatást és oda bemásolod a zárójelben lévő részt [ %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a ] majd előjön egy ablak és a telefonos aktiválásnál beírod az új kódot. Újraindítás után már jó lesz és frissíthetsz. Pontosabban nem tudtam leírni, mert nekem Windows7-em van.

2011. máj. 18. 18:27
 4/7 A kérdező kommentje:
igen xp prof.
2011. máj. 18. 18:40
 5/7 anonim ***** válasza:
kódos és az elöttelévö vagyok sikerült?
2011. jún. 1. 13:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem is próbáltam, mert nekem szerintem érvényes XP-m van. Amikor újraraktam a gépek, kijött egy érvényesítő ablak, itt kellett érvényesíteni és sikerült is, szóval szerintem érvényes a rendszerem. Ilyenkor a vezérlőpult - autom. frissítéseknél kapcsoljam ki? Ha sikerül akkor nem lesz következménye?
2011. jún. 1. 14:08
 7/7 A kérdező kommentje:
gépet*
2011. jún. 1. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!