SIMA WINDWOS XP-N HOGY TUDOM KIKAPCSOLNI A FRISSÍTÉSEKET?
Figyelt kérdés
Ha kikapcsolom a gépet állandóan frissít , de órákig .. szóval csak lenyomom az elosztót .
van valami megoldás arra , hogy ne frissítsen ?
2011. szept. 23. 07:15
1/6 anonim válasza:
Vezérlőpult -> Biztonsági központ -> Automatikus frissítésekre katt rá és ott ki tudod kapcsolni.
2/6 anonim válasza:
Ez a lenyomom az elosztót nem túl egészséges dolog...
4/6 anonim válasza:
Szerintem meg mindig frissíteni kellene a windowst. Ha lassú hozzá a géped, akkor szerezz be egy jobbat, vagy használj valami régebbi megbízható linuxot rajta.
Az ilyen elhanyagolt sz..rok miatt van tele minden vírussal.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat .
TUdom , hogy nem egészséges , de most hagyjam fél napig frissíteni ?
2011. szept. 23. 13:54
6/6 anonim válasza:
Hát, nem kellene, hogy félnapig tartson, az az igazság.
De ahogy gondolod. Ha szakszerűen használod a gépet és van routered, nem használsz mindenféle kétes forrásból származó dolgot, nem tartasz a gépen szigorúan titkos adatokat, akkor nem gond, ha kikapcsolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!