Minek nevezik azt amit a laptopba kell bedugni, hogy Internet legyen?
Ez nem igaz, hogy állandóan birizgálom. De ha megszakad és még 5-10 perc után sincs net - közben az asztalin van - akkor csak kell valamit kezdenem, hogy legyen ?
kb. 15 éves a gép...(minimum)
15 éves gép usb csatlakozóval és win7-tel??????? Ez azért nekem elég fura.
Egyébként az is lehet, hogy érintkezési hibája van, sőt inkább azt valószínűsíteném, bár annyira nem értek a témához. Próbáld meg kicsit megpucolni a csatlakozót meg valahogy a bemenetét. Vagy próbáld meg másik lyukba dugni, hátha ott jobb.
maga "ház" kb.15 éves (nálam 7 éve van és az elődjénél is sokat volt -középiskola+egyetem végig-, ezért mondtam kb.re. De a lényeg hogy nem mai csirke)a belseje winyó, memória már nem az eredeti :)
A többi csatlakozóba bedugva egyáltalán nem érzékeli. Megpróbálom újratelepíteni aztán vagy veszek másik usb sticket (bármelyik jó?) vagy a gép szorul már cseréle :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!