Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Minek nevezik azt amit a...

Minek nevezik azt amit a laptopba kell bedugni, hogy Internet legyen?

Figyelt kérdés
Elromlott - gondolom -, mert a net sokszor megszakad és csak akkor jön vissza ha ki-be húzom. A másik gépen viszont akkor is van Net amikor itt "birizgálni kell, hogy legyen"
2011. máj. 11. 22:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ez nem igaz, hogy állandóan birizgálom. De ha megszakad és még 5-10 perc után sincs net - közben az asztalin van - akkor csak kell valamit kezdenem, hogy legyen ?

kb. 15 éves a gép...(minimum)

2011. máj. 11. 23:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Egy hete csinálja csak egyre sűrűbben és a beállítást nem piszkáltam mióta be lett állítva.... több mint egy éve amikor újra lett rakva a win7.
2011. máj. 11. 23:44
 13/15 anonim ***** válasza:

15 éves gép usb csatlakozóval és win7-tel??????? Ez azért nekem elég fura.

Egyébként az is lehet, hogy érintkezési hibája van, sőt inkább azt valószínűsíteném, bár annyira nem értek a témához. Próbáld meg kicsit megpucolni a csatlakozót meg valahogy a bemenetét. Vagy próbáld meg másik lyukba dugni, hátha ott jobb.

2011. máj. 12. 01:47
 14/15 A kérdező kommentje:

maga "ház" kb.15 éves (nálam 7 éve van és az elődjénél is sokat volt -középiskola+egyetem végig-, ezért mondtam kb.re. De a lényeg hogy nem mai csirke)a belseje winyó, memória már nem az eredeti :)

A többi csatlakozóba bedugva egyáltalán nem érzékeli. Megpróbálom újratelepíteni aztán vagy veszek másik usb sticket (bármelyik jó?) vagy a gép szorul már cseréle :P

2011. máj. 12. 07:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha kicseréled az USB csatlakozót, az sem egészen oldaná meg a gondokat, vegyél másik gépet, olcsón is kapsz használtat. Alighanem az a baj, hogy rossz az USB port, érintkezési hibája lehet. Én USB modemet használok lassan négy éve, ilyen gondom még nem volt.
2011. máj. 12. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!