Mért nem jeleníti meg a Media Player Classic feliratot?
Home Cinema. Ugyan az a neve a feliratnak mint a videónak, mégse jó. Átállítottam a beállításokban a VMR7(r)-t de így se jó, kipróbáltam 9-cel úgy se..
Most akkor mi lehet a baj?
a baj neve maga a media player classic
használj VLC PLAYER, KM PLYAER, BS PLAYER, stb. másik programot.
VLC a behúzásos módszerrel sem megy :S
Valami nincs a gépemen ami kéne felirat megjelenítéséhez?
Olyan különösebb dolgok nem kellenek a felirat megjelenítéséhez, ráadásul a vlc-ben egy csomó minden eleve benne van.
De letöltheted a VobSub-ot, az még a sima windows media player-hez is hozzáadja majd a feliratokat azonnal, ha ugyanaz a neve, mint a filmnek.
De szerintem valami más lesz itt a háttérben. Egyáltalán semmilyen feliratot nem tudsz megjeleníteni semelyik lejátszóval? Próbálgattál többet is? Biztos, hogy a feliratfájlod jó? SRT? Ha belenézel a Total Commander nézőkéjével, vagy megnyitod a Jegyzettömbbel, akkor látod benne a feliratot? DirectX fel van téve?
Hát az a Direct x nem tudom mi, vagy fenn van e, én nem tettem fel. A VobSubról nem hallottam túl jó dolgokat, K lite codec packom van fenn, és azt hallottam azzal együtt nem megy jól.
Am igen, SRT tutira, és egy lejátszó sem nyitja meg a feliratokat. Pedig van jópár a gépen most, több helyről leszedve, szal nem azzal van a baj. Csak valamiért nem nyitja meg semmi. :S
Köszönöm az egyéb ajánlást, de nekem eddig jól bevált a MPClassic-HomeCinema. sosem volt vele bajom, ellenben animéknél nagyon szenvedtem codekek miatt a BSplayer lejátszóval. Az nem vált be.
A MPC-HC nagyon jó volt, a korábbi gépemen hibátlanul megy még most is, csak az új laptopon nem tölti be a feliratokat, holott mind a két gépen win10 fut... Tehát nem a win a baja, hanem egyéb beállítás.
Amúgy VLCP sem veszi be a feliratot. Egyikbe sem tudom betallózni, mert bár berakom, semmi sem történik...
Átneveztem Defiance.mkv film mellé a feliratot Defiance.srt-re és nem veszi be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!