Mit csináljak ha a filmre tettem feliratot, de miután CD-re írtam nem jeleníti meg a feliratot?
Figyelt kérdés
A feliratozás ugye annyi volt hogy egy mappába raktam az avi és az stp (vagy milyen) fájlt. Ez így gépen el is indult és a felirat is látszódott de miután kiírtam cd-re a filmet a dvd lejátszóm csak a filmet mutatta, a feliratot nem...előre is köszi:)2010. aug. 29. 19:26
1/5 anonim válasza:
DVD Távírányaítón van egy olyan gomb hogy Subtittles nyomd meg:)
2/5 anonim válasza:
hello, nekem csak akkor játssza le a filmet a felirattal együtt, ha a kettőnek ugyanaz a neve.
pl. ha a film neve xy.avi
a felirat pedig yy.srt akkor nevezd át a feliratot xy.srt-re
érthetőbben nem tudtam leírni :D
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi nektek:)
Az elsőt kipróbáltam, megnyomtam, és megjelent a film tetején hogy: SUB-- OFF és megnyomtam mégegyszer de nem váltott át ON-ra pedig a többi lehetőségnél is ez a megoldás:S (Pl SOUND--STEREO , megnyomom mégegyszer akkor mono) ilyenkor nem tudjátok mi a baj?
2010. aug. 29. 19:44
4/5 A kérdező kommentje:
2. válaszadónak pedig üzenem hogy ugyanaz volt a kettő neve, szóval azzal nem volt gond:)
2010. aug. 29. 19:46
5/5 anonim válasza:
Én meg a harmadik válaszoló vagyok.
Mivel többféle probléma is lehet, keress egy filmet, aminél jó a felirat, nézd meg milyen formátumban és hogyan van feltéve a film mellé és úgy írd ki.
(lehet, hogy a dvd lejátszód nem ismeri az srt-t vagy a sub-ot vagy akármit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!