Mi lehet a baja a gépemnek? Miért nem kapcsol be?
Nemn tudom bekapcsolni a számítógépemet
megnyomom a (bekapcsoló) gombot felpörögnek a ventillátorok meg minden csak az a két kis led az elején (egy sárga ami mindig világítani szokott,és egy piros az mikor hogy) a piros most folyamatosan ég, a sárga egyeltalán nem ég.lehet hogy ez hulyeség de más szokatlant még nem észleltem.ja még az hogy nem pittyen bekapcsoláskor.
mi lehet a baj? (se kép se hang) hogyan lehet orvosolni?
köszi
sry véletlen elkuldtem
köszi:D
nem csináltam semmi oylatt amit nem kellet volna. torrent-ezni szoktam meg játszani (wow-al,és most kezdtem cod black ops al,ezt irtam is)
néha játszás közben ezt a hibaüzenetet irja ki,és ujraindul:
a redszer problémát talált. és a windows a számítógép károsodásának megelőzésének érdekében leált
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Ha elöször látja ezt a hibaképernyőt
akkor indita ujra a számítógépet. Ha ismét megjelenik, kövesse az alábbi lépéseket:
Ellenörizze,hogy minden új hardver és szoftver megfelelően van telepítve.
Ha ujonnan telepített rendszerröl van szó, akkor esetleg szüksége windows-frissítések ügyében forduljon a hardver vagy a szoftver gyártójához.
Ha továbara is problémák vannak,kapcsoljon ki vagy távolitson el minden újonnan telepített hardvert
és szoftverelemet. kapcsolja ki a BIOS-ban lévő memoriabeálításokat, például a gyorítótárazást és az árnyékozást.
Ha csokkentett módra van szükség a komponensek eltávolításához vagy kikapcsolásához,
indítsa újra a számítógépet,nyomja meg az f8 billentyüt aspeciális indítási lehetőségek kiválasztásához.majd válassza a csökkentett módót.
Technikai információ: (EZT NEM LÁTTAM PONTOSAN)
A fizikai memória listázása...
A fizikai memória Iiratás kész. (Iiratás:nem tudom mi, ezt tudtam kiolvasni)
További segitséget rendszergazdájátol vagy a technikai tanácstol kaphat.
amikor ujra indult ezt irja ki:
Fájlrendszer vizsgálata: F:
A fájlrendszer típusa:NTFS
A kötet cimkéje: uj kötet.
az egyik lemezen ellenörizni kell a konzisztenciát. megszakithatja a lemez ellenörzését,de erösen ajánlot hogy folyatassa.
A windows most ellenörizin fogja a lemezt.
A CHKDSK a fájlokat ellenörzi (1. lépés/3)
A fájlvizsgálat befejezödött.
A CHKDSK az indexeket ellenörzi (2.lépés/3)
...
ezt szokta csinálni,most is ez volt azzal a a külömbséggel
hogy nem indult ujra (,meghalt)
a játékoknál a rendszerigény megvolt.
másra most nem emlékszem (a hibaüzeneteket fényképek alapján irtam le,nincs ilyen jó memoriám.)
nagy hirtelen enyit tudok,nem tudom mit kéne még leirnom.
:)
Üdv
WINYÓ !!
mármint a HDD rossz :)
lehet valahogy orvosolni? pl formázás,vagy ilyesmi?
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!