Ezt meg lehet valahogy oldani?
Az a gondom,hogy van egy számítógépem,aminek lefüstölt a ventilátora(legalább is remélem,h. az volt).A gépen rengeteg képek,zenék stb.. vannak,amikhez jó lenne valamilyen úton-módon hozzá jutnom.Szóval a kérdésem az lenne,h. megoldható lenne ez valahogyan?Vagy ez a probléma csak egy ventilátor cserével oldódhatna meg?Sajnos egyenlőre nem tudom megjavíttatni a gépet!
Igazából nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz és lehet ez egy buta kérdés volt!:) De gondoltam egy próbát megér!
kiszeded a gépből a merevlemezt és egy másik gépbe bele rakod. máris elérhetőek lesznek a dolgaid.
viszont ha még nem láttál gépet belülről jobban jársz szerintem, ha megkérsz valakit.
Köszönöm szépen a válaszod!
Hát még nem láttam gépet belülről...:)
És esetleg laptoppal nem lehetne valahogy összekötni vagy valami?Vagy csak akkor lehetne,ha számítógép működőképes lenne? Bocsi,ha hülye kérdéseket teszek fel,de sajnos tényleg nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz!:)
Sejtettem,h. egyedül ez nem fog menni,de majd megpróbálok keríteni valakit,aki ért hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!