Most rontottam el 2 dvd cd írást,1%-nál megállt, és a cd üres de nem irható ujra, meg lehet oldani valahogy hogy tudjak írni?
Ha a CD vagy DVD nem újraírható, akkor el is dobhatod. Viszont az írók sokszor nem szeretik a nagysebességű írást. Legjobb a 4x-es sebesség, annak ellenére, hogy tovább tart /főleg egy DVD-nél/, de megéri, mert nem fog hibásan írni.
Tehát: nagyobb írási sebesség= több hibalehetőség
kisebb sebesség= kevesebb hiba.
ok majd legközeleb megnézem,
meg még az van hogy több menetesen irja ki hibátlanul, ám, most meg azt irta ki hogy egymenetes irás nem lehetséges, miközben nemis arra volt állítva :S
milyen progival is írsz? próbáld ezt meg:
Helló!
A nero valóban jó író progi, és csatlakozom az előttem szólóhoz inkább vegyél 3-4x.áron márkát mint egy vagon gagyit!!!--aminek neve van azt írhatod bármilyen sebességgel hibátlan lesz!!!!--Üdv-sok sikert!
/"próbálkozgatni javaslom az újraírhatót!/
köszi a válaszokat. Ja de most kinek van márkás cd-ket venni manapság?, jó nekem a 100 ft-tos is nekem jók szoktak lenni, nincs pénz újraírható cd-re, vennék azt ha gazdag lennék :)
asszem letörlöm a nerot ésujra telepítem hátha, Jók szokta lenni a dvd cd-k, már 200 db-ot vettem a 100 ft-osból és eddig mind jók voltak, 1 cdre 5 filmet pakolok,
Jó mert vannak gyárihibása is azokat én se veszem meg. :P
Én 40 Ft körül szoktam venni Maxellt. Igaz ennyiért legalább 50 db-ot kell vennem, de úgyis elfogy.
Osztom azt avéleményt, hogy 4x-esnél gyorsabban nem szabad írni. Sajnos nem mindig sikerül, mert a progi alahelyzetben maximálisan ír, így minden írás előtt át kell állítani.
Viszont ha korábban hibátlan volt az írás, és az utóbbi időben szar, több lehetőség is fennálhat.
1.: valóban a progit újra kell telepíteni
2.: meghalt az író (nálam 2-3 évente újat kell beszerezni)
3.: kevés a hely a C: winyón, ezért nincs elég átmeneti tárhely. Én is szívtam már emiatt íráskor. Nem mindig dumál vissza a progi. Főleg ha adatlemezt írok.
Ja és még valami:
4.: egyszerűen újra kell indítani a gépet. Ugyanis volt már, hogy írás közben meghülyült a progi. Elkezdte írni, aztán úgy is maradt. Ez a RAM telítődése miatt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!