Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Most rontottam el 2 dvd cd...

Most rontottam el 2 dvd cd írást,1%-nál megállt, és a cd üres de nem irható ujra, meg lehet oldani valahogy hogy tudjak írni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 19:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha a CD vagy DVD nem újraírható, akkor el is dobhatod. Viszont az írók sokszor nem szeretik a nagysebességű írást. Legjobb a 4x-es sebesség, annak ellenére, hogy tovább tart /főleg egy DVD-nél/, de megéri, mert nem fog hibásan írni.

Tehát: nagyobb írási sebesség= több hibalehetőség

kisebb sebesség= kevesebb hiba.

2011. ápr. 18. 19:21
 2/12 A kérdező kommentje:

ok majd legközeleb megnézem,

meg még az van hogy több menetesen irja ki hibátlanul, ám, most meg azt irta ki hogy egymenetes irás nem lehetséges, miközben nemis arra volt állítva :S

2011. ápr. 18. 20:38
 3/12 anonim ***** válasza:

milyen progival is írsz? próbáld ezt meg:

[link]

2011. ápr. 19. 00:18
 4/12 A kérdező kommentje:
nero 9
2011. ápr. 19. 19:54
 5/12 glaslo1 válasza:

Helló!

A nero valóban jó író progi, és csatlakozom az előttem szólóhoz inkább vegyél 3-4x.áron márkát mint egy vagon gagyit!!!--aminek neve van azt írhatod bármilyen sebességgel hibátlan lesz!!!!--Üdv-sok sikert!

/"próbálkozgatni javaslom az újraírhatót!/

2011. ápr. 21. 07:41
 6/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám. Egyik CD-t sem írta végig, leakadt. Ki kellett cserélni az írót. Állítólag elfáradt és bedobta a törölközőt.
2011. ápr. 21. 11:36
 7/12 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló gondom a Nero-val, újra kellett telepíteni a progit, aztán ismét jó volt. Ez egy korábbi verzióról beszélek, asszem a 6-os.
2011. ápr. 22. 10:11
 8/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. Ja de most kinek van márkás cd-ket venni manapság?, jó nekem a 100 ft-tos is nekem jók szoktak lenni, nincs pénz újraírható cd-re, vennék azt ha gazdag lennék :)

asszem letörlöm a nerot ésujra telepítem hátha, Jók szokta lenni a dvd cd-k, már 200 db-ot vettem a 100 ft-osból és eddig mind jók voltak, 1 cdre 5 filmet pakolok,

Jó mert vannak gyárihibása is azokat én se veszem meg. :P

2011. ápr. 22. 15:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Én 40 Ft körül szoktam venni Maxellt. Igaz ennyiért legalább 50 db-ot kell vennem, de úgyis elfogy.

Osztom azt avéleményt, hogy 4x-esnél gyorsabban nem szabad írni. Sajnos nem mindig sikerül, mert a progi alahelyzetben maximálisan ír, így minden írás előtt át kell állítani.

Viszont ha korábban hibátlan volt az írás, és az utóbbi időben szar, több lehetőség is fennálhat.

1.: valóban a progit újra kell telepíteni

2.: meghalt az író (nálam 2-3 évente újat kell beszerezni)

3.: kevés a hely a C: winyón, ezért nincs elég átmeneti tárhely. Én is szívtam már emiatt íráskor. Nem mindig dumál vissza a progi. Főleg ha adatlemezt írok.

2011. ápr. 25. 08:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Ja és még valami:

4.: egyszerűen újra kell indítani a gépet. Ugyanis volt már, hogy írás közben meghülyült a progi. Elkezdte írni, aztán úgy is maradt. Ez a RAM telítődése miatt lehet.

2011. ápr. 25. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!