EZEZ kérdése:
Letöltöttem netröl a prince of persia forgotten sands-et és mikor beteszem a képet daemonnal kijön az a hid szerűség. Rámegyek az installra és nemcsinál semmit mér?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 10:30
11/14 A kérdező kommentje:
ok és a szálliás ingyenes?
2011. júl. 26. 20:37
12/14 anonim válasza:
sajna nem 990 ft.de az se sok.én majd az assassin's creed 2-t rendelem meg mert nekem az nem jött össze annyit bajlódtam vele:először feltettem egy youtube vidivel,de kérte a cd kódot.akkor megpróbáltam mégegyszer kb. 4 hónap elteltével na akkor majdnem kicsattantam a boldogságtól ugyanis elindult bár nem játszottam vele annyit.de letöltöttem egy másik ubisoft játékot,és akkor azt a hiba üzit adta hogy a game launcher nem találja a játékot és rakjam újra (és ez egy jó tanács hogy az ubisoft játékokat ne egymás mellé tegyük(legalábbis az assassin's creedeknél)mert akkor fix hogy ezt írja,és ez nem a másolásvédelem miatt van mert a brotherhood megvan eredetiben és annál is volt ilyen probléma).és most is próbáltam rengeteget dehát sehogy nem jön össze.ezért megveszem.sajna a brotherhoodnál most az a baj hogy nem tok bejelentkezni az ubira és így csak offline módban tudom futtatni de ott a storyhoz nem tok profilt készíteni és nincs multiplayer.már irtam ide a probléma kapcsán ott azt írták hogy nem jó a netem.egyébként ez a hibaüzi:internet acess problem,unable to access the internet.please verify your connection.you can change network settings in the settings view.ha tudsz megoldást légyszi segíts.és nagyon sok szerencsét és jó játékot kívánok a prince of persiához ha megveszed!(ui. ha megveszed írd már le légyszi azt a kódot amit a bónusz tartalmak letöltéséhez ír,kiakarok próbálni vele valamit)
13/14 A kérdező kommentje:
Ok, köszi. Sajnos nemtudok neked segiteni nem ismerem az assasin creedet csak a cimét még nemjátszottam vele de majd ha meglesz a pop majd elküldöm a kódot ;)
2011. júl. 26. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!