Windows alatt netezel? Megnéz_nél nekem valamit kérlek?
Ez egy kicsit furcsa lesz....
linux alatt netezem és most kicsit gondban vagyok (éppen angolt tanulnék)
Van egy oldal:
ahol angol újságcikkek vannak és mellette audió fájlok... méghozzá *.ram kiterjesztésűek... nos a "kedves" linuxom nem kezeli ( a fent említett címen az első kis hangszórós cuccot a kép alatt) és azt írja ki " internal data flow error" tudom felajánlja hogy mentsem le, de sajnos akkor sem ment le semmit :( (sajnálom ennyire nem lehetek szőke, de tényleg nem ment le semmi lejátszhatót :((( ) Tudom lehetne telepíteni microsoft real playert, de az a bibi, hogy linux alatt csak *.deb-et lehet feltenni...szóval ördögi kör...
Megkérhetnélek arra hogy megnéznéd nekem (windows alatt) hogy nálad müxik-e vagyis hallod a beszédet? És vissza is írnál?? :) Kíváncsi lennék hogy a linuxxal van probléma, vagy az oldallal (pl: törölték róla?!)
Előre is kösziii!
Ezt lehet letölteni, hallgatni nem lehet semmit:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
RealPlayer. Linuxra is van:
Húúúú, nagyon szépen köszönöm az infókat!
Akkor mégsem vagyok annyira szőke XD megnyugodtam:)
Még egyszer kösziiii!
mindenkinek nyomtam egy kis zöld mancsot :)
Kedves legendavagy :)
Az igazság az hogy a mozilla kiegészítői közül szoktam csemegézni, mert csak arra tudtam rájönni hogy hogyan kell telepíteni. A *.deb és a többit igaz le tudom menteni, de hiába kattingatok rá ( mint a windowsba) nem csinál vele semmit... :((( Na mindegy... lehet valóban szőke nőci lettem?? (most hogy visszaolvastam, lehet... :)))
Nekem Ubuntu 10.10em van.
Az alap Médialejátszó simán megnyitja.
Ugyanígy a VLC is, csak meg kell keresni a /usr/bin mappában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!