Ezt miért csinálja a laptopom?
Tegnap utoljára filmet néztem rajta, de elaludtam .. így bekapcsolva maradt. Másnap reggel mikor felébredtem kapcsolom be és ez fogad:
Check the cable connection!
PXE-MOF: Exiting Intel PXE ROM.
No bootable device - insert boot disk and press any key.
Valaki tudna segíteni ebben? Letörlődött talán az egész oprendszerem és ujra kell telepíteni?
De király..
Én is ezzel szenvedek már hónapok óta. (Lenovo G40)
Eddig USB-ről oldottam meg a bootot, hogy legalább az adataimat le tudjam menteni, de mára végleg feladta.
Lenovo (és több más cég) garanciális szervize a budaörsi TMX szervíz. Nehezen elérhető, nehezen megtalálható, így mindenki okulására: a budaörsi vasútállomásnál van, két megálló személyvonattal a Déliből.
Ha nincs meg a laptop doboza, akkor nem viszi el a futárszolgálat, neked kell elvinned Budaörsre. Alkatrésztől függően 2-3 hét a javítás. DE mindenkinek azt tanácsolom, NE vegyetek meg tajvani gagyi műanyag "Lenovot", ha jót akartok! Inkább egy jó használt gép cégtől, külföldről behozva néhány tízezerért (Thinkpad, Dell stb.), mint ezek az ócska vacakok.
Sajnos én is így jártam!
Valaki írta, hogy ujra kell formázni és újra telepíteni az oprendszert!
Ok.
De hogy lehet úgy formázni ha be sem tudok lépni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!