Szeretnék venni egy laptopot. Már meg is van méken választottam ki csak nem tudok dönteni? Msi cx623 vagy samsung RV511
Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni hogy mék a jobb márkájú és mék a jobb teljesítményű ?2011. ápr. 27. 16:58
1/8 anonim válasza:
Az MSI jobb márkájú és teljesítményre is simán veri a samsung-ot sztem ez az msi jó választás.
2/8 anonim válasza:
MSI laptopban rosz marka, nagyon sok a meghibasodas, rengeteget visznek szervizbe. A Samsung viszont jo marka.
3/8 anonim válasza:
Ja es ezek fo tipusok, szoval sok fele kiszerelesben vannak, vehetted volna a faradtsagothogy pontos altipust irsz. Amit a google elsonek ad, az alapjan az MSI egy nagysagrendel erosebb, hiszen a Samsungban p6100 van, ami i3 light, mig az MSI-ben i5. De MSI-t en nem vennek, ahogy consumer kategorias Acert vagy HP-t sem...
4/8 A kérdező kommentje:
msi cx623-088 samsung NP-RV511E
2011. ápr. 27. 18:08
5/8 anonim válasza:
Teszteltem én már elég notebook-ot hogy tudjam melyik a jobb és az MSi-t mindenképpen jobbnak találom,az MSi csak gépeket csinál és abban jó, a samsung mindent csinál és ebből minden jó de egyik se elég jó ahoz amire az emberek általában használják a gépet.Ugyhogy msi bár nekem dell gépem van de az drága ugyhogy ha az ár számít akk. ne vegyél dell-t.
6/8 anonim válasza:
DELL-t vegyél ott 3 év garancia van!
Az biztos megbízható.
8/8 laci9 válasza:
Szia.
Ha kettő közül kellene választanom az Msi cx623 választanám.
Viszont az előző hozzászólóval kell egyetértenem a Dell sokkal jobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!