Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha kiüttetem az IPhone 3-asoma...

Ha kiüttetem az IPhone 3-asomat (3Gs) akkor letörlődnek róla a képek, zenék, játékok?

Figyelt kérdés
Bocsi de lány vagyok és annyira nem értek hozzá. Amerikában élek most megyek haza Európába, ugye működni fog otthoni SIM-mel is?
2011. ápr. 19. 18:13
 1/1 anonim ***** válasza:

A legjobban akkor jársz, ha az ottani szolgáltatódhoz besétálsz és ugyanezt elmondod az ügyfélszolgálatosnak is, ő majd megmondja.

De mindenképpen ajánlott hivatalos út mellett is biztonsági mentést csinálnod. Biztos van olyan app, ami biztonsági mentést készít a telefonodról számítógépre, csak arra figyelj, miket ment el. Vannak olyanok, amik csak a beállításokat, sms-eket, leveleket, határidőnaplót menti, de a fájlokat (kép, zene, játék) nem.

A legcélszerűbb, hogy kézzel átmásolsz mindent, akárcsak egy pendriveról tennéd. De talán a hozzávaló programban (iTunes?) is van szinkronizálás.

Nem volt még iPhoneom, ezért csak ötletelek, pontos leírást nem tudok adni.

2011. ápr. 25. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!