Eltüntek az ikonok, és mindenik helyére az Assasin's Creed játék ikonja került. Ez miért van? Bővebben lent.
Felraktam a gépre a játékot, majd letöröltem, és ujra felraktam.A start menüből akartam indiítani, de kijött az az ablak, hogy nem tudja mivel nyissa meg, én ekkor betallóztam a Program filesből a játék ikonját, de ekkor az egész eltünt, és minden program helyére az Assasinét rakta, és ha rákattintok a játék indul el:S
Hogyan tudnám visszaálítani az ikonokat?
Windows 7 oprendszer.
Szia !
Először töröld le a játékot.Utána futass egy vírusírtót.Majd ha végzett utána start menü-minden program-kellékek mappa-ott keress egy olyat,hogy rendszerezközök és ott rendszer visszaállítás.Ott visszaálitod arra az időpontra amire csak vissza tudsz emnni vagy vissza visszaállítod előző napra amikor még nem volt a játék felrakra.Ha megvan ez újraindítja a gépet és normálisnak kell lenni mindennek,ha mégse akkor írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!