Core i3 2310M (2100) menne rajta új játék (pl. :Assassin's Creed Brotherhood, Crysis 2) Ha minden más megfelel?
Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 11:28
1/6 anonim válasza:
Mobilprocesszorok nem tudom mennyivel rosszabbak (a 2310M az asztali 2100 szintjén van? ezért van zárójelbe a 2100), de ha a processzor 2100 szintjén van akkor már csak a VGA-n múlik, ez bőven elég processzor a mai játékoknak.
2/6 A kérdező kommentje:
Nos a VGA egy Intel HD Graphics 3000.De örülök hogy akkor ezen elfutnak:)
2011. aug. 25. 11:50
3/6 anonim válasza:
Nanana. A 2310M, nem a 2310 -es i5 mobil változata? Van ilyen processzor, nekem is ilyen van. Kérdés, van -e belőle laptopba szánt változat is. Amúgy igen, szerintem futna rajta, de könyörgöm, a laptop nem játékra való. Szerencsétlennek nagyon lerövidíti az élettartamát.
4/6 anonim válasza:
Ja hogy nincs is külön VGA, csak a prociba integrált?
Akkor elég szar lesz.
Egy újabb, nem extrém (tehát BF3) szintű játék low felbontáson és medium beállításokon a 30 FPS-t épphogy megüti.
5/6 anonim válasza:
30fps-t? örülhet ha elindul neki a játék...
6/6 anonim válasza:
Direkt utánanéztem, egy BFBC2 aminek azért van gépigénye szar grafikán olyan 20 FPS-sel elindul.
Egy gyengébb játéknak a 30 FPS (szintén szar graffal) nem okozhat gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!