Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi lehet a gond nem jön be a...

Mi lehet a gond nem jön be a bios?

Figyelt kérdés

Újraszeretném tenni a Windowst, de nem jön be a bios és nem tudok bootolni CD-ről. Régebben is tettem újra az Op rendszert akkor nem volt ilyen gond. Amikor először tettem fel akkor magától bootolt nem kellett semmit átállítani csak a mostani Windowsnál kellett ami jelenleg van fent, de akkor simán bejött a bios most nem. Mielőtt írnátok hogy sok hasonló kérdés van és hogy google a legjobb barátom már mindent kipróbáltam amit találtam.

Az indításkor azt írja DEL-el kell behozni, de nem jön be. Próbáltam Esc, F1 F2 F5 F8 F10 F12 gombokkal, mert azt írták ezekkel megy, de ezekkel sem működött. Valakinek van valami ötlete?

2011. ápr. 15. 14:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak az F1 gombot hagytad ki ami tényleg előhozza :D
2011. ápr. 15. 14:13
 2/2 anonim ***** válasza:
sry F11
2011. ápr. 15. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!