Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom a cd-ről letöröln...

Hogyan tudom a cd-ről letörölni a videót?

Figyelt kérdés
csináltam egy kisvideót,de most leszeretném törölni a cdről mert egy másikat szeretnék helyette de sehogysem jön össze
2011. ápr. 14. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha többsávosan kezdted el írni a cd-t, akkor lehet törölni róla. Valójában nem törli, tehát a helyét nem nyered vissza, csak egy rekordot hoz létre mellette, hogy ne legyen látható. Ha egysávosan írtad és lezártad nincs remény, ha RW akkor nyomsz egy teljes törlést az egész lemezre
2011. ápr. 14. 10:40
 2/7 A kérdező kommentje:
huha :Snem tudom hogy irtam ahoz is előbb itt kértem segitséget,hülye vagyok hozzá
2011. ápr. 14. 10:43
 3/7 A kérdező kommentje:
ha beteszem a cdét egyből elkezdi játszani sehol nem irja h törlhetem,egy másikat szeretnék a helyére.ha ameghajtóba megyek ott is van minden csak törlés nincs:S
2011. ápr. 14. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Először olvasd el mit ír a lemezen.. 700-R vagy RW?

Utána kelleni fog egy CD író program, ingyenes nagyon jó alternatíva lehet az ashampoo free burning studio 6

Beteszed és lesz egy olyan, hogy meglévő CD/DVD/Blueray diszk frissítése. Ha többsávos a CD-d, akkor itt tudod majd variálni.

2011. ápr. 14. 10:49
 5/7 A kérdező kommentje:
R nem RW
2011. ápr. 14. 11:15
 6/7 bp1985 ***** válasza:
Akkor arról sehogy nem tudod letörölni.
2011. ápr. 14. 13:00
 7/7 A kérdező kommentje:
akkor vennem kell másikat:)köszi mindenkinek:)
2011. ápr. 14. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!