Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok normálisan...

Miért nem tudok normálisan videókat nézni?

Figyelt kérdés

Mielőtt szervizbe vittem volna a gépet az sem volt baj, ha egész este youtube-on néztem a videókat, és mellette más oldal is nyitva volt.

Azóta viszont sokszor már egy videó után akadni kezd, ki kell lépnem a böngészőből, és az sem tesz neki jót, ha mellette más oldal is meg van nyitva.

Mi lehet a probléma? (nem csak youtube, az összes hasonló jellegű portállal baj van, valamint a játékok nagy részével)

2011. ápr. 11. 01:18
 1/10 anonim válasza:
Szervízben elcseszték :( Lehet csak elállítottak valamit, hogy könnyebben orvosoljanak más dolgokat. Értesz a számítástechnikához ? Megnézted nem cseréltek e ki valami fontos dolgot pl videokártya szal bármi ?
2011. ápr. 11. 01:32
 2/10 anonim ***** válasza:
miért vitted szervizbe? mi volt a baja a gépnek?
2011. ápr. 11. 01:54
 3/10 anonim ***** válasza:

nálam is volt ilyen gond szerviz után

hd sentinelt letöltöttem és megnéztem hogy szektorhibás a hdd

2011. ápr. 11. 11:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Elcserélni biztos nem cserélték ^^

A gépek kezeléséhez nagyjából értek, magukhoz a gépekhez nem annyira...

Összesen négyszer volt szervízben a gép, egyszer a net miat, egyszer nem találta a rendszert, egyszer nem kapcsolt be, a negyedik meg szintén a net miatt.

És... mi az a hd sentinel? oO"

2011. ápr. 11. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:

flash player

:)

2011. ápr. 11. 21:55
 6/10 anonim ***** válasza:
A vga driver fentvan:)
2011. ápr. 11. 21:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a HD Sentinelt, és marad is, hasznos egy jószág, de szerinte a merevlemez hibátlan állapotban van ^^
2011. ápr. 12. 01:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Telepítsd újra az Adobe Flash-t
2011. ápr. 18. 08:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Adobe Flash simán lehet, viszont nem lehet, hogy valami leterheli a neted? torrent, vagy avg nézi át a thunderbird mailjeid (nekem ez volt a probléma)?
2011. ápr. 18. 09:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Netbookom van ÖSSZESEN 7 gigás memóriával, tehát elhiheted, hogy nem sűrűn torrentezek ;)

A flash playert meg mindig frissítem, ahányszor új jelenik meg, tehát ez sem lehet probléma.

2011. okt. 13. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!