Mit jelent vagy mire jó a 3G-s modem? Most olvastam, hogy a Galaxy Tab p1010-ben nincs, így az ára is egy tízessel kevesebb.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 17:46
1/5 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, ezért majd valaki kijavít, ha hülyeséget írok.
A 3G egy adatátviteli technológia, aminek a segítségével lehet pl. okostelefonról (meg más 3G-képes eszközről, galaxy tab, iPad) netezni nagy sebességgel (meg videókonferenciázni, meg tv-t nézni, stb.). Az adatátvitelnek ára van, amit a mobilszolgáltatód szab meg és keményen megvágnak érte.
Én egész nap netközelben vagyok, ezért pl. nekem kidobott pénz lenne ilyesmire költeni, azt a 30 percet amit utazással töltök kibírom anélkül hogy netezzek meg leveleket olvassak.
2/5 anonim válasza:
Nemhinném hogy akármilyen 3G modem működne galaxyval.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, de akkor ez azt jelenti, hogy telefonálni sem lehet vele?! Mert sim kártyát nem lehet bele rakni, szóval akkor wap sincs?!
2011. ápr. 10. 19:16
4/5 A kérdező kommentje:
Ha nincs 3G akkor máshogy nem is lehet netezni, persze a wifin kívül?
2011. ápr. 10. 19:18
5/5 anonim válasza:
Kevés infó van róla. Ha telefont akarsz, vegyél HTC Desire HD-t. Abban van minden ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!