Már olvastam róla hogy a Google Chrome figyeli milyen oldalakon jársz más böngésző is ugyanezt csinálja vagy csak a Google Chrome?
Nem tudom, szerintem ez sokkal kisebb áldozat mint mondjuk a Firefox-ban folyamatosan a felugráló reklámokon idegesíteni magamat, az Operában azon hogy nem bírok videókat lejátszani, az Explorert meg nem kell minősíteni szerintem:D
A Safari még használható, ja meg ha sokat lógsz a facebook-on akkor próbáld ki a ROCKMELT nevű böngészőt, Chrome alapú, de facebook cuccokkal van telerakva. Nagyon vad.
Érdekes, nekem operában megy a videólejátszás, firefoxban nincs reklám, és még az ie9-et is használom alkalomadtán...de biztos én vagyok a hülye :)
Amúgymeg, vmilyen szinten lehet adathalászatnak nevezni amit csinálnak, és a böngészési előzmények alaapján testreszabja a reklámokat és ez alapján reklámoz neked dolgokat. Meg mivel csak 1vagy a millió közül aki chrome-ot használ, mégsem olyan mintha melletted ülne.
Részemről úgy vagyok vele hogy tökmindegy a dolog, elég ha felnézel facebookra, azt is megtudod kinek hány szőrszál van a s*ggén, akkor ezek mellett már tök felesleges pont a google-től félni sztem....és cserébe megkapod gyakorlatilag a leggyorsabb böngészőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!