Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet különböző videóka...

Hogyan lehet különböző videókat összevágni egybevágni?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 22:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Windows Movie Maker
2011. ápr. 9. 22:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha a különböző videok alatt különböző videofájlokra /mondjuk wmv, avi stb./ gondolsz, akkor ugy sehogy. A fájloknak azonos tipusuaknak kell lenni, tehát összefésülés, összekapcsolás előtt egy célszerűre kell azokat konvertálni.

Ha különböző videok alatt azonos fájltipusuakat, de különböző időtartalmuakat értesz, akkor sok lehetőség van, pl: Format Factory, Windows Movie Maker, Windows Live Movie Maker, DivX Plus Converter stb. A Google tele van vele.

2011. ápr. 10. 14:41
 3/9 anonim válasza:
Ha igazán komolyan szeretnél videót vágni,akkor bizony ajánlom hogy tanuld meg a Sony Vegas vagy az Adobe Premiere Pro használatát. A youtube tele van tutorial videokkal.
2011. ápr. 12. 07:02
 4/9 biharif válasza:

Ez nagyon jó kérdés. Én a lagzimból akartam, egy videóklippet készíteni, de Sony Vegassal az istennek nem sikerült. Amikor kivágtam egy jelenetet (pl. 1-2 perc) eltünt a többi anyag, és nem tudtam egy külön ablakba kihelyezni a kivágottakat, aztán egy másikba összeilleszteni, pedig így lenne logikus. Úgy éreztem, amennyire egyszerű a használata, annyira van túl bonyolítva.

Ha valaki tud erre is válaszolni, megköszönném és még a kérdezőnek is segítennénk ezzel.

Üdv

2011. ápr. 13. 14:21
 5/9 biharif válasza:

Ja, és a Windows Movie Maker szerintem ilyesmire nem képes, az inkább a jpg-ket rakja össze egy zenére, és az még messze van a film vágástól...

de igazán nem vagyok szakértő ... várom a további ötleteket

2011. ápr. 13. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 14:22

A movi maker bizony vág, és egész sok mindent tud.

Minden ilyen programot meg kell ismerni alaposan. Kis film be és lehet próbálkozni.

2011. ápr. 13. 14:50
 7/9 anonim ***** válasza:

A kérdező azt kérdezte, hogy hogyan és nem azt, hogy mivel. A mivelre már kapott válaszokat.

Ha érdekli a hogyan, akkor válasszon a "Mivel"-ek közül és kérdezzen.

Mint 2. hozzászóló a legalapvetőbb hogyanra és részben a mivelre válaszoltam.

Sajnos a kérdezők Windows platformnál sosem adják meg, hogy XP vagy W7 op. rendszerük van-e? Pedig ilyen alapinfok igen fontosak a konkrét válaszok megadásához. Mert a Windows Movie Maker az XP-re jó /a programnak alapban benne kell lennie, ha nincs, letölthetö/, a W7-re meg a Windows Live Movie Maker. Persze, hogy ez sokkal többet és vágni is tud. Ezek a Bill Gates termékek konvertált produktumai -nem véletlenül- csak wmv fájlok, melyeket kevesebb lejátszó ismeri fel, mint pl. az avi fájlokat.

Az igényesebbek otthon mozognak az avi videofájlokká konvertálásokban is, ehhez is több jó konverter létezik.

Kis kitérő: De pl. a YouTube-nak tök mindegy melyiket töltöd fel rá, mindkettőt "szereti". A letöltőkkel meg kényed kedved szerint szabályozhatod, hogy a feltöltött fájlokból milyent akarsz lementeni.

2011. ápr. 14. 08:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Az XP-s movi maker is tud vágni. Sőt, nagyon sok mindent tud.

Ha jól tudom, a You Tube-n is van szerkesztési lehetőség, bár még nem próbáltam, csak a hangsávcserét.

2011. ápr. 14. 11:36
 9/9 Kovács Dixi László válasza:
WINDWS 8.1-EN HOGY LEHET SZERKESZTENI?
2017. máj. 13. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!