Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nincs kedve valakinek összevág...

Nincs kedve valakinek összevágni nekem egy videót?

Figyelt kérdés
Szóval, én nem tudom, mert hülye vagyok az ilyen dolgokhoz. Tehát, csak annyi lenne, hogy linkelnék youtube videókat és megadnám, hogy mettől-meddig kéne kivágni a részleteket, majd azokat egy videóba összevágni. Nincs valaki, aki nagyon unatkozik? Esetleg valami könnyű módon nem tudhatnám én megcsinálni?
2011. máj. 28. 14:29
 1/1 anonim ***** válasza:

de megtudnád windows movie maker a program neve ami az xp esetén alapból telepítve van

annyi ,hogy leszeded videogetel aviban a filmet vagy amit akarsz majd a videókat bepakolod 1 videósávba.Ott kijelölöd azt a részt ami nem kell és delete gomb.

2011. máj. 28. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!