Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni ilyen esetben?

Mit tudok tenni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Amikor le akarok tölteni valamit és már meg is jelenik az az ablak hogy megnyitás/fájl mentése, akkor az autómatice a C meghajtóra tárolja, (nincs választási lehetőség) a gépet átlehet valahol úgy állítani h a letöltendő fájlokat a D-meghajtóra mentse ???
2011. ápr. 5. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudni kellene, milyen böngészöt használsz, mert gondolom nem egyforma az állítási lehetőség. Én Chromot használok, ott a letöltés helyének beállítása: Jobb felső sarok villáskulcs-beállítások-motorháztető alatt-letöltések.A többi böngészőről majd valaki más kiokosít.
2011. ápr. 5. 17:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszí. megtaláltam, nekem Mozilla Firefoxom van.. átállítottam de. még ígyse oda menti ahova én szeretném..:(
2011. ápr. 5. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem volt egy "Alkalmaz" ablak, amit meg kellett volna még a végén nyomni?

Vagy szokj át a Chromra, egy szuper böngésző!

2011. ápr. 5. 21:37
 4/5 anonim válasza:
Igen igen a chrome az egy szuper böngésző nincs bővítmény csak hgyha te is akardo és jó gyors
2011. ápr. 5. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Beállítások - Általános fül - Letöltések

- ha a pont a Fájlok mentése-ben van, akkor a Tallózásnál kiválaszthatod a mentés helyét

- ha a pont a Rákérdezés a fájlok letöltési helyére-ben van, akkor minden letöltés elött választhatsz hova töltse le (ezt ajánlom)

lásd kép [link]

2011. ápr. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!