Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki adna nekem néhány jó...

Valaki adna nekem néhány jó tanácsot?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy számítógépet szeretnék "építeni" a gond ott van hogy sajnos nem tudom hogy 1es alkatrészek processzor ram stb milyen alaplapba illene bele, valaki tudna olyan oldalt ajánlani ahol megnézhetném hogy egy alaplapba milyen kompatibilis alkatrészeket lehet beleszerelni? Nem olyan gépet szeretnék összeállítani amibe a mai csúcs modern configokat szokták beletenni. Rengeteg bontott alkatrészhez jutottam amik működő képesek de egy normál gépet szeretnék összerakni amit a húgom használna. előre is köszönöm a segítséget.
2011. márc. 27. 22:44
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Ha nincsenek különös igényeid, (pl. nem játszol rajta komoly játékokkal), akkor 50 eFt alatt elég korrekt gépest lehet építeni újonnan.

Én a helyedben nem foglalkoznék más lejárt garanciás, ütött nyúzott vackával. A szavaidból ítélve totál laikus lehetsz, márpedig az ilyenek könnyen hülyeséget csinálhatnak, a vásárláskor még működő alkatrészekkel, márpedig utána nincs reklamáció.

2011. márc. 27. 23:06
 2/4 P.O.C. ***** válasza:

Itt kedvedre válogathatsz, és olcsón összerakják neked.

[link]

2011. márc. 27. 23:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazság szerint raktam már össze gépet bár ez nagyon jó oldal amit ajánlottál külön köszönetem érte! Az igazság az hogy van gépházam meg alaplapom proci is benne van csak táp ram meg video kártya kell hozzá, de ma beszéltem haverommal neki az apja ezzel foglalkozik és ő majd összeállítja nekem vagyis a tesomnak (övé lesz) de köszi hogy írtál
2011. márc. 28. 17:20
 4/4 anonim válasza:
Vagy elmégy a legközelebbi pc boltba , megmondod, hogy neked van x ezer ft-d ezért rakjanak össze egy gépet.
2011. márc. 28. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!