Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a gépről? (Info lent)

Figyelt kérdés

Processzor: Intel Pentium 3.0GHZ

Alaplap:DDR2-es!

RAM:1GB

Videókártya:Ati Radeon HD 5550 1GB fizikai memóriával

Merevlemez: Gyárilag:80GB de az op. rendszer levesz ezért:75,6GB! Abból most durván szabad:30GB!

Olvasó:CD/DVD-R RW

Véleményeket kérek!

2011. márc. 27. 09:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy meg direkt sértődtem meg! De most komolyan! Nem haragszom a kommentekre! Csak úgy még azt is hozzátenném, hogy a gépemben 4 ventinlátor van! 1 a szellőzőnél 1 a videókártya hátlapján egy a tápegységben és egy az alaplap környékén!
2011. márc. 27. 10:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Hétfőn kijavítom a rendszer hibát, és akkor majd felrakom a weboldalamra a gépemet! A weboldalamt, nem tudom frissíteni, mert technikai hibák léptek fel(suliban lévő géppel van a gond) és hát nem enged be! Hétfőn kijavítom!
2011. márc. 27. 10:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha neked megfelel, akkor használd egészséggel! A Crysis 2-t ne akard futtatni rajta. Ennyi.
2011. márc. 27. 10:37
 14/17 A kérdező kommentje:

A régi gépemen Windows XP volt és ezek voltak a tulajdonságai:

Processzor:Intel Celeron 2.0Ghz

RAM:256MB (operációs rendszerrel együtt(szerintem)

Merevlemez:80GB op rendszer levesz:így csak 75,6GB az alap! Abból most szabad:20GB!

Olvasó: Alapból CD RW de vettünk bele egy DVD RW olvasót!

Videókártya: GForce MX40 (A bus drivert is alig bírta leadni! barna háromszögeket hozott be! Szar egy gép volt, kín volt azzal dolgozni!

2011. márc. 27. 10:40
 15/17 A kérdező kommentje:
Crysys 2 nem akarom rá teelpíteni, mert nem szeretem a lövöldözős játékokat!
2011. márc. 27. 10:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva a mai új gépeket nézve nem valami jó. (Picit nézz utána, mert valami azt súgja, hogy használtan vetted, szóval nem mai darab... :P)

Viszont: A régi gépedhez képest nagyon jó. És netezni is nagyon jó. Sőt, ezzel a videókártyával még a HD filmeket is lejátsza.

Szóval ha neked megfelel, akkor jó. :D Bár a merevlemez kapacitása igencsak pici... :P

Nekem is hasonló van, csak picit más, és netezésre, és mindenre amire használom nagyon jó. (Bár néha jó lenne picit kevesebbet várni... pl. Photoshopp indulása picit lasssú... :D)

2011. márc. 27. 11:40
 17/17 A kérdező kommentje:
A régi géphez viszonyítva viszont újnak számít, ezért is mondom, hogy nekem ez új! De én nem nagyon játszom ilyen benga nagy rendszert igénylő játékokkal! Én ilyenekkel szoktam játszani: Colin MC Rae Rally 2005( az a kedvencem) Euro truck simulator Starsky&Hutch...!
2011. márc. 27. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!