Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a gépről? (Info lent)

Figyelt kérdés

Processzor: Intel Pentium 3.0GHZ

Alaplap:DDR2-es!

RAM:1GB

Videókártya:Ati Radeon HD 5550 1GB fizikai memóriával

Merevlemez: Gyárilag:80GB de az op. rendszer levesz ezért:75,6GB! Abból most durván szabad:30GB!

Olvasó:CD/DVD-R RW

Véleményeket kérek!

2011. márc. 27. 09:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A vidkártya kivételével nagyjából minden elavult és kevés benne.
2011. márc. 27. 09:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Kedves vagy! na idefigyelj! Az olvasómmal én meg vagyok elégedve! Miért tán neked egy 60,000ft-os Blue-Ray olvasód és íród van? A Procija tökéletes, mindent visz, és nekem a kedvencs márkám az Intel Pentium! A merevlemez az is elég, bár bevallom elbírnék egy 240GB-os vinyót is! RAM-ja is megfelelő, mert nem nagyon játszok olyan játékkal ami 1GB-ramnál többet kérne! Egyébként meg úgyis akartuk bővíteni! DDR2-es alaplapba meg minden olcsó!
2011. márc. 27. 09:36
 3/17 anonim ***** válasza:
52%

sajnos igaza van, ezen nem kell felkapni a vizet!

Ha a játékokra, koomolyabb programokra és a full HD-s filmekre gondolunk, akkor elavult gép, de ha netezésre és egy-két kissebb program futtatására, arra tökéletesen megfelel.

2011. márc. 27. 09:47
 4/17 anonim ***** válasza:

xD és megsértődött az első válaszon...

ember minek kérdezel? nem értem mi sértőt látsz az első válaszolóba,mindenki azt fogja írni amit ő,egy 6-8 éves pc-re mit lehet írni amikor félévente kiadnak az elődjénél egyel erősebb alkatrészt? netezésre meg apróbb játékra neked elég (másra nem is tudnád használni),akkor minek kérsz véleményeket a gépedről?

2011. márc. 27. 09:48
 5/17 anonim ***** válasza:
Nyilván számít, hogy mire akarod használni, de ha véleményt kérsz, akkor fogadd el, hogy véleményeket kapsz. Netezésre jó, a kártya miatt talán a 2D lejátszás is tűrhető, de aktuális játékra kevés, és tapasztalat, hogy még az XP is szenved 1 giga memóriánál.
2011. márc. 27. 10:12
 6/17 anonim ***** válasza:

Amúgy minek vélemény, ha te is jól látod?

Igen, a vinyó tényleg kevés, a memóriát is bővíteni kell. Mivel egy játéknál nem midig a proci a szűk keresztmetszet ezért az még elketyegy darabig, de az alaplap biztos támogat valamilyen többmagosat is.

Az olvasó felett meg átsiklottam, mert az annyira szériatartozék, hogy majdnem mindegy mi van benne, ne is arra vonatkozott a véleményem.

2011. márc. 27. 10:16
 7/17 A kérdező kommentje:
Ezt a gépet karácsonyra kaptam!!! Hol van ez 6-8 éves! A régi gépem na az! Az idén 7 éves! Az egy csotrogány volt! Ez nekem nagyon bejön ami most van! Amúgy meg nagyobb játékok is elindulnak rajta:pl:Euro truck simulator German Truck Simulator...!
2011. márc. 27. 10:31
 8/17 A kérdező kommentje:
Az XP nem szenved! Az valameilyen 200-300Mb-ot vesz igénybe, de ha kell, akkor kevesebet is tud foglalni!
2011. márc. 27. 10:32
 9/17 A kérdező kommentje:
Játékokra használom, konvertálásokra, netezésre ilyenekre!
2011. márc. 27. 10:33
 10/17 anonim ***** válasza:

"Euro truck simulator German Truck Simulator"

[link]

2011. márc. 27. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!