Miért akad a gépem? Még csak nem is vmi komoly játéknál, hanem már akkor is miután betölti a windowst. Pár újraindítás után általában jó lesz, de minden egyes bekapcsolásnál kezdődik az egész elölről
Figyelt kérdés
régebben is csinálta, nemrég -más okból kifolyólag- újra lett rakva az op.rendszer, és onnantól kb 1-1,5 hónapig nem volt probléma. és még csak azt se mondhatnám h tele van szeméttel v bármi mert alig van a gépen cucc(320GB-ból kb 50GB a foglalt)2011. márc. 19. 13:07
1/7 anonim válasza:
driverek felvannak rakva? és azokból is a legújabbak vannak fent ha fent vannak?
2/7 anonim válasza:
Tápegység csere.. (Mi az hogy akad? Nem akar felállni? Vagy egy erős hardvert igénylő játéknál szaggat? melyik? Nem mindegy!)
3/7 A kérdező kommentje:
igen, minden driver fent van
nem is a játékkal van a probléma, olyana szitu h benyomom a gépet...jó betölti a windowst és elkezd akadni(pedig még nem csináltam semmit, egyedül az msn ugrik fel), és ez olyan h 1 mp-enként beakad, húzod az egeret beakad, megint húzod beakad, húzod tovább beakad, egyébként el tudnál indítani bármit csak ugye így eléggé nehézkes és lassú lenne
ilyenkor ugye újraindítom, és pár újraindítás után jó egészen a következő bekapcsolásig
2011. márc. 19. 13:20
4/7 A kérdező kommentje:
lehet jobb szó az akad helyett h szaggat
2011. márc. 19. 13:21
5/7 anonim válasza:
formázd a vinyódat és rakd újra a rendszert. ha 1. alkalommal is ezt tedded volna most nem kell válaszokat 3-4 napig várni....
6/7 A kérdező kommentje:
ezt tettem az első alkalommal is, mindkét partíció le lett formázva, de azt nagyon nem vágom h utána miért volt teljesen jó 1-1,5 hónapig, most meg kezdte elölről az egészet miközben semmi extrát nem csináltam a gépen
2011. márc. 19. 13:42
7/7 anonim válasza:
Az én tippem, hogy valami finom vírus vagy féreg garázdálkodik ott...
Azt, hogy nem vírusos, soha nem lehet mondani, legfeljebb azt, hogy az ismert víruskeresők nem találnak semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!