Kisebb elektronikai tárgyaknak érzéseik is vannak? Vagy csak csupán véletlen?
Figyelt kérdés
A telefonom nagyon vacakol! Nem olvassa a Micro SD kártyáját! Na mondom, ezt visszavisszük a Media Marktba! Az úton mindvégig lefagyott leállt, amikor megpróbáltam megnyitni az (új) kártyát! OK! Rányomtam a megnyitásra, és amint beléptünk az ajtón a telefonom egyből megnyitotta, és működött! Odavittük a púltoshoz, és mondta, hogy ezt mutassuk meg a Biztonsági őröknek! És ilyenkor jött a baj, hogy nem tudtuk bizonyítani, mert a telefonom mind végig olvasta a MICRos Sd kártyáját! OK! Na akkor hazamentünk olvassa! Ennek megörültem, hogy működik! Másnak reggel a suliban amikor hallgattam volna a zenét lefagy megáll megszakad! Van ilyen? Vagy csak a véletlen?2011. márc. 13. 20:53
11/16 A kérdező kommentje:
Kikölcsönzöm majd egy könyvtárból! Egyébként izgalmas?
2011. márc. 14. 08:32
12/16 anonim válasza:
Lemnek minden irása izgalmas, de ő tényleg sokat foglalkozott az elektronikus eszközök érzéseivel - persze csak a fikció szintjén :)
13/16 A kérdező kommentje:
Akkor az jó! Amúgy nem fogod elhinni, de a telefnomnak ma reggel színtiszta érzései voltak! Reggel amikor felkeltem ekezdtem rajta hallgatni a zenét! A melkhasamra tettem, és az aljából, valami gyengéd, érezhtő szeretett kezdtm el érezni! Picit ijesztő is, de viszont egyben jó is!
2011. márc. 15. 09:06
14/16 anonim válasza:
Nahát örülök, hogy ilyen kedves telefonod van! Mert jó lehet ha szeretet érzel belőle! Remélem az emberektől is ezt kapod! Kivánom, hogy igy legyen! :)
15/16 anonim válasza:
Köszi, megcsináltátok a napom! :D
16/16 A kérdező kommentje:
Szivesen! Amióta szeretet sugárzok a telefonom felé, azóta ő is szeretet sugároz felém és a Micro Sd kártyáját is olvassa folyamatosan!
2011. márc. 15. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!