Miért indul újra a számítógépem?
No kérlek, ez rengeteg dolog lehet ám.
Például túlmelegedés, táp hiba, szoftveres hiba, esetleg leállt egy ventilátor aminek mennie kéne... Ilyen leírásból nehéz kideríteni. Ha pedig nem értesz hozzá, azt javasolnám, hogy ha van hozzá értő ismerős/haver, nézesd meg vele.
Nem láttál egy kék képernyőt újraindulás előtt - akárcsak 1 másodpercre is? Ha igen, amikor bekapcsolod a gépet, nyomkodd folyamatosan az F8-at - a megjelnő menüben pedig válaszd azt, hogy "Rendszerhiba utáni automatikus újraindítás letiltás" - vagy valami hasonló és ha újra előjön, akkor írd le papírra, hogy mi is a hiba.
Egyébként a véletlen újraindulás lehet attól is, hogy meglazult a gépben vagy azon kívül egy vezeték.
De a hosszú játékból én arra gondolok, hogy:
-Túlmelegegszik
-Meghibásodott valamelyik hűtőalkatrész
-A gyerekek elállítottak valamit amiről nem tudják, hogy mi.
Köszi, a melegedésre gondolok én is :-S Majd holnap este megint be kacsolom és akkor ugrik a majom a vízbe. mivel óránként csak egy kérdést tudok feltenni, gyorsan írok id egy kérdést, amit máshol tettem fel, hátha válaszolsz majd rá:
Jelenlegi gépem:
Intel Pentium 4 2,4 GHz
Abit IS-7 alaplap
1 vagy 2 GB memória nem tudom pontosan)
Nvidia GeForce 7600 GT videókártya (azthiszem 256 MB-s, de lehet, hogy csak 125 MB-os)
Szóval a mai napon elvileg elszállt az alaplap. Szép kort élt meg mivel a gépet akkor vettük amikor általános 7.-be mentem, szóval ha jól számolom akkor már 7 és fél éve... (ezalól persze kivétel a videókártya - középiskola 3.ban vásárolva, illetve a memória is bővítve volt 512MB-ről vagy 1 gigáról).
Mivel szépen kiestem a hardver piacról tudásilag ezért legfeljebb 50 dollárt (50 ezer forintot) tudok rászánni a processzorra, az alaplapra, és memóriára. Szóval 50 ezerből mit vennétek? (Törekedve, hogy 50-nél olcsóbban jöjjetek ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!