Miért indul újra folyton a számítógépem?
Ma bekapcsoltam a gépem elindítottam egy játékot de akkor lefagyott.Újraindítottam majd amikor beléptem a fiókomba egy csomó hibaüzenetet írt ki.(ilyen win32-es hibaüzeneteket)
Akkor úgy látszott minden jó volt de nem érzékelte az usb-t(ugyanis usb-n wifin jön a netem)Akkor kikapcsoltam.Amikor később visszakapcsoltam ki kellet választani (mivel hogy valami hiba történ)hogy a windows normál módú indítása.Na amikor azt mindig kiválasztom enterrel a betöltőképernyő helyett újraindul.Én vírusra gyanakszom szerintetek mi a probléma?
Tedd át a winchester-t egy másik gépbe, és másold le róla a fontos adatokat, vagy mondjuk bootolj be egy Ubuntu Live CD-ről:
Kiírod így:
Beteszed a gépbe a lemezt, ha jó a boot sorrend, akkor betölt, kiválasztod, hogy az Ubuntu indítása a számítógép módosítása nélkül, betölt, és innen a helyek alatt elérheted a meghajtóidat, és ki tudod írni a rajta lévő adatokat.
Ha hardverhibás, akkor az utóbbi megoldásnál is újraindul, az viszont biztosan működik, hogy másik gépben leolvasod az adatokat.
Megjegyezném, hogy érdemes lenne telepítéskor több partíciót létrehozni, és a dolgaidat a másik partícióra tenni, a C:-n csak a rendszer, és a telepített programok legyenek, így ha újra kell telepíteni, akkor nem kell mindig az adataid miatt aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!