Mi a véleményetek az alábbi gépről?
Egyik haverom szerint ez tökre szar, ő tuti nem vette volna meg.... Szerintetek? (kb egy hónapja kaptam szüleimtől..)
PC P5 ASUS-MSI P6000DUAL GAMER ULTIMATE
INTEL PENTIUM DUAL CORE 2X3200MHZ
+ 22"/55CM LCD MONITOR.
Socket 775 64BIT, support Core2QUAD FSB1333 ,PCI-E
4096MB DUAL DDR3 RAM
1000GB SATA II HDD
20X LG dual layer DVD író
ATI RADEON HD 5750 DDR5 1024MB DV/TVOUT/HDMI
, 5.1/7.1 HD audió
10/100 Lan + WIFI Lan, 6DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB + audio
Fekete-ezüst ATX kivitel.
ASUS VH222 22" Fekete LCD Monitor FULL HD 1920X1080
Haverodnak igaza van!
Én egy hónappal ezelőtt sem fektettem volna már be, Intel LGA775 -ös konfigba (ami már 4 éves technológia), legfőképpen meg Pentium Dual-Core -ba.
Gondolom szüleid nem értettek hozzá, ezért egy szuper marketbe leakasztották az első gépet, "amire játékos" gép volt írva, vagy amire valamelyik debil eladó rábeszélte őket, persze ilyen "teszkós féle" konfigok anyagilag is jól lehúzták az embereket. Szóval nyilván való, hogy ezt sokkal okosabban is lehetett volna csinálni ugyanebben az árban.
De ennek ellenére azért elfognak rajta döcögni a játékok min. 1 évig. Ajándék lónak meg amúgy sem szabad nézni a fogát. :D
Ja, és mégvalami!
Ezekbe "teszkós féle" konfigokba általában olcsó gagyi tápokat raknak, hogy ezzel is nagyobb legyen a profit. Ezek viszont a számítógépre veszélyesek lehetnek, és instabillá tehetik az egészet. Érdemes ezért megnézni milyet raktak bele. Ha valami noname Codegen féle, azt érdemes cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!