Miket lehet letörölné a gépről?
Figyelt kérdés
Miket törölhetek le anélkül, hogy baja esne a gépnek? És gyorsítaná valamivel? Tudom, hogy vannak olyan fájlok, amiket a böngészőm (google chrome) tölt le és foglalja a helyet.2011. márc. 4. 19:07
1/8 anonim válasza:
Bármit letörölhetsz,legfeljebb ha mégis kell,akkor visszatelepíted. Minden fönt van a neten ,minden letölthető,bármire is legyen szükséged .
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Töltsd le a CCleaner-t, azzal ki tudod pucolni a gépedet. Pipálj be mindent, kivéve a szabad helyet (az felesleges) és futtasd le. Fontos, hogy kipucolás alatt ne legyen megnyitva egy böngésző se. A program tud magyarul is.
4/8 A kérdező kommentje:
Vannak a Sajátgép gyökérmappában olyan mappák, amiket nem tudom hogyan kerültek oda. A nevükhöz ilyen szám-betű kombináció van írva. Ha azokat kitörlöm nem lesz semmi baj a gépnek? Úgy értem, hogy nem törlök ki valami fontos fájlt a windows-ból?
2011. márc. 4. 20:01
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen megtisztelő válaszod. :)
2011. márc. 4. 21:45
7/8 anonim válasza:
Szia!!
Saját gépből inkább szerintem ne törölj ki semmit mert nekem is kevéd volt a hely a gépemen régebben és kitöröltem a saját gépből valami sistem ini 32-t és utána bes em kapcsolt a gépem újra kelett telepíteni az egészet elveszett az összes képem/zeném/programom
8/8 anonim válasza:
System32 az maga a Windows... Egyébként amit a Ccleaner töröl, arra egyáltalán nincs szükség, az operáciős rendszerbe meg ne nyúljál bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!