Hogyan szokhatok le a gépről?
Aha...csak még az én koromba a csajok nem a belsőre,hanem a külsőre mennek,és cigizni 18 éven alul nem lehet:P
Nem is fogok...és én azt kérdeztem hogy szokhatok le,nem hogy foglalhatom el magam gép helyett
Pedig mind a kettő leszoktat (gépre nem is fogsz gondolni)...igaz a drogok hosszútávon nem érik meg a kockázatot (mondjuk lehet a barátnő sem).
Lényeg, hogy valami változás kell történjen körülötted...mondjuk eladod a géped (vagy körbekeríted villanypásztorral) és eljársz helyette tekézni vagy a sakk klubba. Ha külső hatás nem befolyásol (itt akár kérhetsz szülői segítséget, biztosan kitalálnak neked más elfoglatságot...pl mosogatás, takarítás, bevásárlás, rendrakás stb), akkor fejben kell eldönteni és komoly akaraterővel kell hozzá rendelkezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!