Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A dvd-re felirt adatok hány...

A dvd-re felirt adatok hány évig olvashatóak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Rengeteg mindentől függ, például a DVD minőségétől, hogy milyen gyorsasággal írod, (4X 8X 16X) hogy mennyire kíméled, hogy mivel játszod le...

Nekem vannak 10 éves DVD-im is, nem nagyon van olyan, ami már nem olvasható, hacsak nem karcolódott...

2011. márc. 2. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Korlátlan ideig. Ha csak a technika meg nem változik annyira, hogy még a DVD-t is elfelejtik, akár a nagy floppyt.
2011. márc. 2. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
A gyári műsoros, film dvd az bírja sokáig, de a házilag írott az nem. Ha gyorsan írtad, alig pár év alatt már bizonytalanná válik a leolvasás. Újraírhatónál még rosszabb a helyzet. Ha lassan írod, úgy valószínű hogy kibír akár tíz évet is. De nem örökéletű, az már kiderült...
2011. márc. 3. 00:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Semmi sem örökéletű, igy a DVD sem. Ezért konvertáld le avi vagy wmv fájlokká és töltsd fel a You Tube-ra. Már 2GB-ig és korlátlan idejű videot engedélyez. Annak serverén még több ideig jó minőségben megmarad. Én igy cselekszem.

Képekből és power pointokból is konvertálhatsz videokat és azokat is feltöltheted.

2011. márc. 3. 15:08
 5/6 anonim válasza:
1-2 napig de ha kézzel írod 2-3 hétig is
2011. márc. 4. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, én úgy értettem a kérdést, hogy megírom a valamit DVD-re, elcsomagolom, és biztos helyre elteszem. Tehát nem adom oda a gyereknek megrágni, és nem is nyúzom nap mint nap. Nekem 20 éves floppym van, ami még fut. És nem a holdon tároltam, hanem egymás hegyén hátán.
2011. márc. 4. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!