Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha az amerikai apple store-ból...

Ha az amerikai apple store-ból megrendelek egy ipodot, akkor azt lepostázzák magyarországra?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, miután előre kifizetted az árát, és a szállítási költséget. Nincs valami jó hírünk odakinnt...
2011. febr. 24. 12:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Az nem zavar hogy nincs jó hírünk , mert amerikában jóval olcsóbb az ipod touch . A 32GB-os touch itthon kb 85.000 körül van , amerikában pedig 300$ azaz kb olyan 60.000 forint körül van (+szállítás) .Szóval nemtudom melyik éri meg jobban
2011. febr. 24. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg az USA-ból rendelni mert a posta költséggel nem kerülnek sokkal kevesebbe és ügye ott a garancia..Ha el*szódik akkor körülményes mert lehet hogy itthon nem javítják meg garanciálisan csak ha vissza küldöd az USA-ba...Persze lehet *úlyeséget beszélek,de a posta költség miatt akkor sem éri meg szerintem..

Én annó egy iMac-et akartam venni az USA-ból,mert ott használtan szinte a töredékébe kerül mint itthon.

Nem INTEL procist hanem régebbi G4 vagy G5 procisat mert iszonyatosan tetszenek...De több mint 30 000Ft-ért postázták volna ki úgy hogy nincs garancia a szállításra.Szóval ha megsérül akkor kenjem a hajamra.Garanciával több mint 40k lett volna a szállítás,kb 10k-t nyertem volna rajta ha USA-ból rendelem meg vagy még annyit se..Szóval inkább le tettem róla,számomra legalábbis nagyon nem éri meg pár 1000Ft-ért ennyit problémázni vele....De te tudod

2011. febr. 24. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem is a postakolcség a baj. Haverom rendelt mexicobol egy cipot és csak 5eu volt a postakolcség és 1héten belul megjott neki,VISZONT nagy értéku targyaknál vámot is kell fizetned ami 20eu korul van
2011. febr. 24. 13:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszolat!

azthiszem akkor inkább itthon veszem meg vagy kimegyek érte ausztriába

2011. febr. 24. 14:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne viccelj! % EU-ért a magyar posta is elviszi ,Nyíregyházáról Miskolcra.
2011. febr. 25. 13:46
 7/8 anonim ***** válasza:
"5 Eu-ért"
2011. febr. 25. 13:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Pedig igaz. Szlovakiaba lakok nem tudom magyaroknal mennyi a postakolcség+lehet csak ennel a cuccnal volt annyi nem tudom.
2011. febr. 25. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!