Ha egy filmnek megvan az amerikai mozibemutatója, kb mennyi idő alatt jut el Magyarországra?
Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 14:01
1/4 anonim válasza:
15 perc 47 másodperc alatt. Ez a térhajlításra vonatkozik persze, ha hajóval jön akkor beletelik pár napba.
Volt olyan is hogy teve háton próbált eljutni ide a film de belefullatt a tengerbe félúton.... ezért az soha nem ért ide. Tehát fontos hogy milyen járművet vagy apróbb cselt választ az eljutásra a film és ahhoz mérve lehet tenni a film idejének ideérését!
2/4 anonim válasza:
ja, tényleg... ez miért weblapos kérdés?
(előző kommentes)
3/4 anonim válasza:
hehe ez vicces. Szóval ez a filmtől is függ. Ha Amerokában sikere volt akkor hamarabb eljut. Ha menő sztárok vannak benne akkor is hamar eljut. Ha valami jó filmnek a folytatása akkor is hamar elju. Ez monndjuk 1-2 nap/hét. Ha egy teljesen új film akkor lehet több hónap is sztem.
4/4 A kérdező kommentje:
Én nem a számitástechnikai kérdések közé raktam nem tudom miért ide tette...?Amúgy Rob Marshall Nine című fimjét várom,novemberben lesz az amerikai bemutató.Remélem nálunk is fogják adni,mondjuk elég nagy sztárok játszanak benne.(Sophia Loren,Fergie,Penélope Cruz,Nicole Kidman.)
2009. szept. 19. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!