Hogyan telepítsem ÚJRA a Windows XP-t ebben az esetben? (Bővebben alul)
Nos.Újra szeretném telepíteni a Windows Xp-t,vagyis újra szeretném telepíteni.Használtan vettem a gépet,a vírusírtást,meg ilyesmit értek,csak a telepítéssel van gondom.
1.-Nem tudok bootolni cd-re
2.Nem tudom hogy mi a patricíó/hogy kell-e törölni/formázni,vagyis nem tudom mit kell vele csinálni
Azt sem tudom,hogy kell-e még más cd-is a telepítéshez,mert olvastam,hogy másnak,az alaplapnak,vagy valami ilyesminek kell CD.
3A patriciónálás után után nem tudom miket kell csinálni
4.nem tudok angolúl(12 éves vagyok)
Ennyit tudok:Belelépni a BIOS-ba a DELETE billentyű kombinációval
Telepítő CD:(ha ez az)Ezt a gépem belsejében találtam:
Windows XP Ready
Intel Destkop Boards D845GLLY and D845GLAD
Intel Express Installer CD
Ez lenne a neve...és benne volt egy átlátcó tasakban,mire ez volt írva:P4 Alaplap+hang+lan+video(64h,vagy ilyesmi[nem tudtam elolvasni])
Audio SIGMATEL STAC9750T(VAGY O)
ÉS MÉG ALÁ VAN HÚZVA:D845GLLYD845
Aki tud segíteni,és valami infóra van szügsége írja le,hogy mi kell!
azt az oldal ismerem,fórumokat is néztem,de nem vagyok vele tisztába,mivel nekem nem olyan biosom van!!találtam valamit!
bejött a BIOS(BIOS SETUP UTILITY)rámentem a Boot menüre,ott van egy olyan hogy 1st BOOT Device,és egy 2sd Bood Device!
az első mögött [HARD DRIVE],a másodiknál [ATAPI CD ROOM]
a Bios verziója:LY84510A86A0023P09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!