Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik jobb? Apb vs. Gta?

Melyik jobb? Apb vs. Gta?

Figyelt kérdés
GTA(Grand Theft Auto[az összes része]) vagy az APB(All Points Bulletin)?
2011. febr. 20. 21:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Igen,a magyarítással le fordították az autóneveket is,de eredetileg (hivatalosan) nem az eredeti neveket tartalmazza hanem fantázia neveket,hivatalosan nem tartalmazhatná az eredeti márka neveket....

Ez a szépsége a nem hivatalos magyarításoknak,azt írunk be fordításnak amit akarunk:)

2011. márc. 1. 20:37
 22/27 A kérdező kommentje:
nekem az apb grafika jön be amugy az apb ven emberrel több mindent lehet nem átkutatni más zsebét meg ez az nem?
2011. márc. 2. 21:39
 23/27 anonim ***** válasza:

Végülis az APB grafikája is jó,nincs vele gond.

Végülis nem tudok rosszat mondani róla.

Nem,nem lehet átkutatni más zsebét meg ilyenek.Csak letartoztatni tudják a rendőr játékosok a bűnöző játékosokat,de ez annyira lassú folyamat hogy egyszerűen nem éri meg csinálni,mert golyót kapsz mielőtt a bilincs kattanna.

Mondom,semmi illúziód ne legyen az APB-vel kapcsolatban hogy hű,na most itt a rendőr játékosok kergetik a bűnöző játékosokat,a bűnöző játékosok pedig lopnak,rabolnak,fosztogatnak...Semmi az ég világon.

Teammech és Teammech.Képzeld el az Unreal Tournamentet amikor mondjuk el kell foglalni egy pontot.

Ha ez megvan,képzeld el TPS nézetben.

Ha ez is megvan,rakd az egészet egy jelen kori zsúfolt városba,jelen kori fegyverekkel,kocsikkal

Ez az APB.Semmi több.

És még ehhez hozzájön pár MMO RPG kellék:

-karatert testre tudod szabni

-tudod fejleszteni a karaktert

-tudsz kocsit vezetni

-tudsz kocsit lopni

-tudsz kocsit fejleszteni

-tudsz fegyvereket,ruhákat venni

-rendőr játékosként le tudod tartóztatni a bűnöző játékost,de csak harc közben amikor könnyen golyót kapsz ha belefogsz valakit térdre kényszeríteni és bilincset rakni rá.

Ennyi az APB semmi több.

Szóval olyan nincs benne hogy a bűnöző játékost meg motozod és el veszed tőle a fegyót vagy valami.Már nem emlékszek,lehet hogy van benne olyan "animáció" hogy végig taperolják az embert de az csak látszat.Az ég világon semmi jelentősége nincs játék szempontjából..

Mondom,iszonyat hangulatos videók vannak róla,ami alapján azt érzi az ember hogy ez nekem kell.De valójában nagyon lapos a játék,fele olyan hangulatos sincs mint amit a megvágott videók át adnak..Teljesen félre vezető.

Jó nem mondom,ha haverokkal együtt nyomulsz akkor lehet jókat szórakozni.De amúgy...

Mondom,ne egy fajta World of Warcraft-ot vagy bármilyen MMORPG-t képzelj el GTA stílusban.

Hanem inkább Unreal Tournament-et,Call of Duty Multiplayer-t esetleg CombatArms GTA köntösben,ám jelentősen kevesebb játék móddal.Nincs "capture the flag" vagy "deathmech" vagy "search and destroy" és hasonlók...Csak teammech különböző céllal:

-lopd el

-rongáld meg

-gyújtsd fel

-rabold ki (pénzkiadó)

És ezek folyamatosan ismétlődnek és ismétlődnek ugyan abban a környezetben.

A rendőrök részéről pedig:

-védd meg

-védd meg

-védd meg

-védd meg

Ennyi.

Szóval tényleg nagyon-nagyon be gyepesedett Multiplayer kedvelőnek kell lenni hogy ez hosszú távon lekössön bárkit...Én személy szerint 5 óra játék után már iszonyatosan untam.Tényleg nincs benne az ég világon semmi extra,semmi pozitívum,semmi kiemelkedő.

Még ha teljesen ingyenes lesz,akkor sem fogok játszani vele ha ez így marad.

2011. márc. 3. 00:57
 24/27 A kérdező kommentje:
ezért vannak általába ujjak fogadok most ha a Gamefirst vagy mit én tudjam ezeket olvasnál angolul változna a játék
2011. márc. 3. 14:46
 25/27 anonim ***** válasza:

Tegnap hozzá férést kaptam az APB:Reloaded zárt bétára.

Ahogy igértem ide meg írom milyen változásokat tapasztaltam.

Talán azzal kezdem hogy mi nem tetszett annó az APB-ben és ahhoz képest mennyiben változott:

1,gyorsaság

Annó az APB iszonyat lassan csatlakozott a szerverekhez,volt hogy 15-20 percet is várni kellett mire sikerült csatlakozni és nem volt ritka hogy a szerver egyszerűen ledobott.Valamint a játék iszonyatosan laggolt még minimum beállításokkal is.

Az APB:Reloaded abszolút sokat fejlődött ezen a téren.Elfogadható gyorsasággal csatlakozik és még egyszer sem dobott le.Maximum beállítások mellett is minimálisan laggol.Ha bár ez még csak a zárt béta,korlátozott számú játékosokkal.Ki tudja mi lesz ha meg nyitja a kapuit és a szervereket el özönlik az érdeklődök.Jelenleg 20 000 főt engednek fel,de közel 100 000 érdeklődő van.Ha ez a 100 000 ember rá szabadul,lehet nem lesz sokkal jobb mint régen.

2,kocsik irányítása

Anno az APB-ben a kocsik irányítása,fizikája borzalmas volt.Olyan volt mintha egy darab téglát irányítanánk amin kerekek vannak.Az APB:Reloaded-ben ez sokkal jobb lett,de még így is nagyon túlkormányzott az irányítás,de sokkal kevésbé fusztráló mint régen.

3,játék menet

Az ég világon semmi nem változott.A játék menet teamech-ből áll,semmi más.

A prémium szolgáltatások terén azt tapasztaltam hogy föképp fegyverekre és egyéb felszerelésekre terjed ki.Van 2 alap fegyónk ami korlátalan ideig nálunk lehet.Ám fejlesztéseket és más fegyvereket,felszereléseket csak korlátozott időre vásárolhatunk játék pénzért.Rengeteg pénzért amit sok idő össze gyűjteni.Ha szeretnénk több időre vásárolni és gyorsabban mint ahogy össze tudjuk szedni a pénzt a játékban,akkor valódi pénzt kell beváltanunk.Valamint vannak speciális eszközök,fegyverek amiket csak valódi pénzért lehet vásárolni.

De ettől eltekintve a béta alapján abszolút játszható a játék valós pénz nélkül is.

Mindent összevetve az APB sok javuláson esett át és nincs olyan nagy korlátozás a prémium szolgáltatásokkal mint amitől sokan tartottak...De számomra még mindég nem lett vonzóbb mint volt.3 órát játszottam vele,ez idő alatt 66x felgyújtottam egy kocsit,el loptam egy kocsit,falfirkákat rajzoltam és meg védtem őket..Elég is volt.

Nem terhelem tovább a szervereket XD

2011. ápr. 24. 17:31
 26/27 A kérdező kommentje:
Minek kell Premium?? A Rockstar Games a ValvE stb.. mint a Counter-Strike Source annak sincs prémium a még is jól megy!Akkor ennek a mi a baja?
2011. ápr. 30. 11:19
 27/27 anonim ***** válasza:

A Prémium azért kell hogy fedezni tudják a költségeket amik a szerverek üzemeltetéséből és a játék fejlesztéséből származnak.

A Counter Strike Source és hasonló multy játékokhoz nem feltétlenül kell a játék fejlesztőjének szervereket üzemelteni mert maguk a játékosok is csinálhatnak szervert.És a játék fejlesztésébe sem fektetnek annyi energiát,max ki adnak pár patch-t és kész.

Az APB és hasonló MMO játékokhoz a fejlesztők szervereket üzemeltetnek és folyamatosan fejlesztik a játékot,újabb és újabb szolgáltatásokkal,játék elemekkel.Ezért nem éri meg nekik hogy csak X összegért el adják a játékot és utána semmi bevétel nincs belőle.

Gyakorlatilag minden MMO játék "üzemeltetése" folyamatos bevételt igényel amit vagy havi díj bevezetésével vagy prémium szolgáltatásokkal biztosítanak maguknak a fejlesztők...Az APB először havi díjas volt,de nem fizettek elő annyian hogy fent tudják tartani a szervereket mint ahogy erről már írtam is..Most,prémium szolgáltatásokkal próbálkoznak.

A lényeg az hogy a CSS és hasonló multy játékok nem MMO-k.

A sima Multy és MMO játékok nem teljesen ugyan azok.

A CSS-ben és hasonló játékokban mint KillingFloor,Tribies,Left4Dead,Call of Duty Multyplayer..stb a te gépeden tárolod az adatokat,hogy hanyas szinten vagy,milyen fegyvereid vannak..stb és nincs "virtuális világ",szerverek csak "szobák" amiket más játékosok osztanak meg.Még az MMO játékokban egy szerver tárolja ezeket az adatokat és lényegében egy virtuális világot üzemel ahol folyamatosan zajlik az "élet" akkor is ha te offline vagy.

Én inkább azt nem értem hogy egyáltalán mit akarnak az APB-vel,mikor gyakorlatilag az ég világon semmivel nem nyújt többet mint mondjuk az Unreal Tournament,Call of DUty Online vagy CSS.

2011. ápr. 30. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!