Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik jobb? Apb vs. Gta?

Melyik jobb? Apb vs. Gta?

Figyelt kérdés
GTA(Grand Theft Auto[az összes része]) vagy az APB(All Points Bulletin)?
2011. febr. 20. 21:33
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
hát ha kell venni igazi zsé ért uj fegyot meg minden akkor marha hülyeség lessz meg csak egy szeró akkor marha hulyeség hát én is vonzonak találtama youtuben és nem is gondltam hogy ennyi minden tkell meg mit én tudjam égy nekem is nagyon el menta kedvem adják ikáb a VALVe nak vagy a capcom nak legaláb ugy nem kell fizetni érte és ugy tényleg a legjobb lehetne vagy a Rockstargames csinálna vele ojan anyai apait hogy aztán kirihatják hogy mindenidők BEST OF ja nyugodtan de hát ...
2011. febr. 27. 16:07
 12/27 anonim ***** válasza:

Most vettem észre hogy 2 napja kaptam én is meghívot a zárt bétára :)

Egyenlőre csak a gépem és a netem adatait kérték és majd eldöntik hogy kellek-e nekik béta tesztelőnek vagy sem...

Ha kellek nekik és be engednek majd ide be írok hogy mit tapasztaltam:)

Nem tudom mikor fognak válaszolni.Én azt hittem hogy a toborzás egy hete le zárult,de ezek szerint csak nem ha 2 napja küldték a meghívót nekem:)Azért nem vettem észre mert a spam fiókba került,azt meg nem szoktam nézni csak 2-3 havonta egyszer.Még jó hogy most megnéztem xD

Hát igen,fantasztikus online játékot lehetne kreálni az APB-ből.Minden esélye meg van rá hogy tényleg top1 online játék legyen.Dehát mi csak kis halak vagyunk,ők döntenek..

Az a baj hogy a mai világban gyakorlatilag a játék fejlesztők félnek valami igazán újat,szokatlant alkotni.

Iinkább maradnak a sablonoknál.Az APB már önmagában egy vadi új,szokatlan ötlet.Ám a megvalósítását sablonokra helyezték és lényegében ezért is bukott meg szerintem...Pont ez az a játék ami kiált az új ötletekért.Szerintem a csúcsra lehetne vinni minden új és őrült ötlettel...Csak hát,látod a GamersFirst sem igazán teszi oda magát legalábbis amit az eddigi hír foszlányokból lehetett hallani....Nah de ha be engednek a zárt bétára majd meg írok ide mindent hogy mi változott,miben lett jobb vagy rosszabb.

Mondjuk lehet azért küldtek újabb meghívókat a zárt bétára,mert sok ember akit eddig meghívtak már nem jár fel,olyan jól sikerült a game xD

2011. febr. 27. 16:29
 13/27 A kérdező kommentje:
hát remélem is hogy leirod ide de amugy szerinted ha a Rockstar venné át mennyivel újulna az APB bár 1 is tiszta ingyen lenne.de én most ezt ugy gondolom hogy Grafike fegyverek mozdulatok cselekvések autok
2011. febr. 27. 17:16
 14/27 anonim ***** válasza:

Hát ezt így nehéz megmondani mivel az APB a legelső online (MMO) próbálkozás ebben a stílusban és a GamersFirst játékait nem ismerem ezért nem tudom pontosan mire lehet számítani tőlük.Nehéz megitélni hogy a Rockstar mit kezdene vele vagyhogy jobban csinálnák-e mint ami a GamersFirst-től várható.

A GamersFirst kezében is meg van minden esély arra hogy BEST OF születik,csak attól függ hogy mennyi pénzt és fantáziát hajlandók bele fektetni...

De tételezzük fel hogy a GamersFirst túl sokat nem változtat a játékon ami egyenlőre elég valószínűnek látszik.Ezzel számolva azt mondom hogy a Rockstar csapata jobbat tudna ki hozni belőle:

Grafika:

Én személy szerint nem nagyon kedvelem az Unreal motort ami az APB-t is hajtja,mert olyan "mese szerű" kisugárzása van a játékoknak,egyáltalán nem tudom realisztikusnak nevezni az Unreal motoros játékokat.Szépek,letisztultak de semmi több.Ezzel szemben a Rockstar RAGE motorja ami például a GTAIV-et is hajtja,sokkal realisztikusabb szerintem:

Unreal(APB):

[link]

RAGE(GTAIV):

[link]

Szóval ha az APB a Rockstar-hoz kerülne és a Rockstar le cserélné az Unreal motort a saját Rage motorjára,máris nagyot dobna rajta szerintem.Az Unreal motor alapjáraton szebb,letisztultabb de a Rage realisztikusabb.

De végülis izlések és pofonok,mind a 2 motor jó választás egy ilyen gammának.

Fizika:

Ez csak javulhatna a Rockstar kezében,az APB-ben a kocsik úgy mozogtak mint egy doboz és annyiban tért el a mozgásuk,irányíthatóságuk hogy volt amelyik lassaban,nagyobb ívben fordult és volt amelyik gyorsabban kisebb ívben.Ennyi.

A GTAIV-ben minden kocsinak meg van a maga tulajdonsága,a maga karaktere.minden kocsi másképp viselkedik és realisztikusak.

Szóval ha az APB a Rockstarhoz kerülne és a Rockstar le cserélné a kocsik fizikáját,abból csak jó sülhetne ki.

Fegyverek,harc rendszer:

Ezen a téren is javíthatna a Rockstar,mivel az APB-ben a fegyverek célzása,fizikája és az általuk okozott sérülés nagyon sablonos volt.Szinte abban tértek el a fegyverek egymástól hogy melyikben van több skúló és melyik milyen gyorsan lövi azt ki.A GTAIV-ben azért lehetett "érezni" és látni a fegyverek közötti különbséget.Jó mondjuk a GTAIV-sem valami hűű de ralisztikus ezen a téren,de határozottan jobb mint az APB.

Most sorolhatnám itt hosszasan.A lényeg hogy ha a játék a Rockstar-hoz kerülne és a Rockstar át ültetné a GTAIV motorját egy az egyben az APB-be,az hatalmas javulás lenne.A többi mint játék módok,kocsik,fegyverek száma,tipusai már csak pénz és ráfordított idő kérdése..

Viszont a GamersFirst is tervezi a kocsik,fegyverek fizikájának és egyéb játék elemeknek az átalakítását,kibővítését szóval ez a kijelentésem még elég korai.

Várjuk meg mit hoz össze a GamersFirst:)

Meg aztán a Rockstar úgy se venné át,inkább megalkotná a saját APB-jét GTA Online néven.

2011. febr. 27. 21:22
 15/27 A kérdező kommentje:
nekem meg van a gtaiv és jáccottam már sokszor vele és ki is vittem 97% hát amikor bármilyen de autót vezetek ojan mintha egy nagy kánnában fél vizzel megöltött valamit vezetnék ami össze vissza düllög és nem ugy megy ahogy irányitom beveszem finoman a balkanyart és már meg is csuszik amikor lassan megyek vagy mindig kicsuszik és nem lehet egyenesen vezetni sajna.
2011. febr. 27. 23:22
 16/27 A kérdező kommentje:
amugy mindend játék ban csak eggyet hiányolok ami a gta-ban soha nem volt ÁLLATOK csak egy patkány de asse esetleg csak bagoly van benne és kész
2011. febr. 27. 23:26
 17/27 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom ez a csúszkálás nekem nem tünt fel annyira a GTAIV-ben mivel nem igen mentem lassan xD

De a sebesség elég megtévesztő benne,ami a GTA-ban lassú döcögésnek néz ki,az kb 40-50km/h-nak felel meg és egy hírtelen kormányzással ennyi elég a csúszáshoz a valóságban.Billentyúzettel pedig nem igen lehet "óvatosan" kormányozni.Azért ez megtévesztő lehet.

Az pedig hogy billegnek a kocsik és alig lehet egyenesben tartani teljesen realisztikus egy teher ató és amcsi kocsik esetén...Mivel a GTA-ban többnyire amcsi kocsik vannak ez nem is lehetne másképp ...Ha megfigyeled a filmekben is a legkisebb kanyarban már dőlnek és alig tudják egyenesbe vissza hozni.Ezért is hívják az amcsi kocsikat más szóval "csónaknak".Ez billentyűzettel még nehezebb.

És ha nézel európai autós műsorokat mint például a TotalGear,az amcsi autók tesztelésénél folyton meg említik viccesen hogy "ezeket a kocsikat nem arra tervezték hogy kanyarodjon vele az ember"

AZ EU 5 személyes kocsiknál viszont mint a Mercédesz,BMW ilyesmit nem tapasztaltam.

Szóval ezeket figyelembe véve,szerintem teljesen rendben van a kocsik fizikája a GTAIV-ben....

Hát állatokat azért nem látsz a játékokban csak néha-néha egy madár rajt vagy valami mert az iszonyatosan megnövelné a játék gépigényét és ilyen téren felesleges.

Egy akció játékban ami egy zsúfolt nagyvárosban játszódik,nem igen hiányoznak patkányok,kóbor kutyák,kerítésen sétáló macskák,szemetes zsákokat cibáló harkájok..stb,sok erőforrást igényelne a renderelésük ám ha bele gondolsz teljesen felesleges ha nem kapnak szerepet a játékban...

De végülis igazad van,azért néha-néha tényleg be lehetne rakni több állatot is a szabadban játszódó játékokba,nem rendszeresen csak idő közönként hogy na mégis.

De ez is jobban a játékba fektetett pénztől és időtől függ ám ebből szeretnek a legtöbbet spórolni a játék fejlesztők...

2011. febr. 28. 00:28
 18/27 A kérdező kommentje:
amugy miért ijen rozzant kocsikat tesznek bele ami sztem nem is létezik miért nem lehet normálisan mercit,opelt,mazdat,bugattit,lambort vagy mit én tudjam?(hol lehet a képessportol posztert kérni? xd)
2011. febr. 28. 17:48
 19/27 anonim ***** válasza:

Én mindent megadnék ha csak egy ilyen "rozzant" amcsi kocsi az enyém lehetne:)Amúgy nem arról van szó hogy nem léteznek,csak nam importálnak EU-ba mert iszonyat sokat fogyaszt.Hatalmas motorok vannak ezekben a kocsikban...

Amúgy itt egy lista hogy milyen kocsik vannak a GTAIV-ben:

Honda CRX

Cadillac Eldorado

Ford Thunderbird

Toyota Levin

Cadillac coupe Deville?

Ford Thunderbird

3rd Gen Chevrolet Camaro

80's Ford Mustang

Dodge Intrepid

Toyota Prius

Cadillac Deville

Maybach/Bentley

Lexus GS

Toyota Aristo

Honda Accord

BMW 5

Lincoln Town Car

BMW 7

Chrysler 300C

Cadillac CTS

Mercedes S Class Brabus/AMG

Toyota Altezza/Evo 5

Chevrolet Impala and Ford Crown Victoria

Mitsubishi Galant

Lincoln Town Car

Dodge Diplomat

Cadillac Escalade

Cadillac Escalade EXT

Lincoln Blackwood/Dodge Ram

Subaru Legacy Wagon

Toyota Landcruiser

Range Rover Sport

Dodge Caravan

AstroVan

Hummer H2

Honda Odyssey

Chevrolet Blazer

SUV

Chevrolet Express

Dodge Viper Coupe

Porsche 911

Chevrolet Corvette C5

Mercedes SL

Lamborghini Murcielago / Pagani Zonda

Ferrari 360

BMW M3 (E46)

Aston Martin Vanquish

Dodge Charger '69

Buick GNX

Chevrolet Monte Carlo

Oldsmobile Cutlass 442

Stallion- Bits of everything, a muscle car frankenstein.

'69 Camaro Barracuda

DTS Hearse

Impala

Crown Victoria

Chevy C-10 flareside

kb ennyi.

Szerintem sok jó kocsit bele raktak,a neveket pedig azért változtatták meg mert ha a kocsi eredeti nevét akarják használni,akkor a gyártók csak nagyon-nagyon sok pénzért engedélyezik. A Rockstar-nal pedig úgy vannak vele hogy nem adnak ki egy zsák pénzt csak azért hogy a márka neveket használhassák a játékban és inkább fantázia neveket adtak a kocsiknak.Aki ad az ilyesmire az valszeg ért hozzá és fel ismeri a kocsikat a fantázia név ellenére is,mint ahogy New York jellegzetességeit is fel lehet ismerni a játékban,kvázi New York-ban játszódik,ám mégsem annak nevezték el.Fantázia neveket használnak a GTA sorozatban már kezdetek óta....

2011. febr. 28. 22:11
 20/27 A kérdező kommentje:
akko ok mert nekem magyar a gtaiv és a autonevek is
2011. márc. 1. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!