0xc000001d mit jelent ez?
a hiba az ön készülékében van ! (:
na a lényeg hogy magyar leírást nem találtam róla így egy angol oldalt próbáltam átnyálazni google fordítóval :
nálam a Second life nevű 3D-s online játéknál szívózott, a régi verziójú játék simán futott de az újabb verziót kéri hogy telepítsem és az már kiírja nekem is a hibakódot már röktön mihelyt a parancsikonra kattintok.
a leírás szerint a következő okok miatt lehet hiba :
nem megfelelő számítógépleállítás, vagy vírus, vagy nem megfelelő uninstallálások, vagy félbeszakított telepítések során sérült rendszerfájlok vannak a gépen ami hibát okoz
megoldási javaslatok:
- rendszervisszaállítás - személy szerint nem javaslom mert egy nagy szutyok baromság aki kitalálta
- vagy a Windows teljes újratelepítése
- vagy Javítóprogram beszerzése... nálam amit legelőször kidobott a google az valami windows tisztító program, letöltöttem, aztán felpakoltam valami ezerakárhány hibát talált és csak akkor javítja ki ha megvásárolom a prorgamot 26 Dolláré ... mondom anyád ! ... olcsóbb egy windows ujratelepítés, de inkáb keresgélek még neten javítóprogramot... vagy crack-et hozzá
Nem támogatja a géped az SSE2 funkciókat... régi a géped a programhoz..
SSE1-only s processzor van benne a gépben valószinűleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!