A gyakorikérdéseket olvasók között van-e Gmail szakérző?
A gmail dokumentumokra feltöltött pps -nek (amelyiknek van hangja) csináltam linke.Ezt a linket bemásoltam levélbe.A linkre klikklés után az állomány elérhető, de
csak hang nélkül.Hova tünt a hang? Vagyis hogyan lehet a hangot "elővarázsolni?"
Íme egy másik link.Ez "toldacuccos"
Nem okoskodásból! a linkre katt után LETÖLTÉS majd MEGNYITÁS. Nálam a zene elindult, majd megállt.Visszamenten az elejére és ujrainditás, ekkor meg az automat.állt le.De néhány kocka után az is elindult.
most azt szeretnéd, hogy töltsük fel egy olyan fájlmegosztó oldalra, ahonnan nem törlődik 8 nap múlva, hogy bármeddig letölthető maradjon???
Mert nekem is tökéletesen működik, kép a hangal együtt (bár be kellett kapcsolnom hozzá a hardvergyorsítást, hogy szinkronban történjen a képek váltása a zene üemére!) de egyébként a hangal semmi gond nincs!
én ugyan kivenném a vetítési beállítások panelen a pipát az Ismétlés az "Esc" lenyomásáig elől, de ez egyéni vélemény.
Maga a diavetítés anyaga elsőosztályú és még a tetejére szerkeszthető is! (nincs védve) kössz!
(ja és arról a linkről töltöttem le, amiről kérted!)
"Ha a gépből nyitom meg a csatolmányt, ott van hang"
???..., hogy érted?
a gmailból közvetlenül akarod lejátszani?...a gépre való letöltés nélkül?
gmail üzenet, a Megtekintésre klikkelve (nem a Letöltésre!):
A melléklet nem tekinthető meg HTML-ként. Töltse le a mellékletet, hogy eredeti formátumában tudja megtekinteni.
(HTML-ben nem várhatsz normális hangot és folyamatos képlejátszást!)
Nos, akkor még futok egy kört.Tegyükfel, Töletek kapok egy csatolmány, amelyiken vagy van hang vagy nincs, vagy automatikusan vált képet, vagy kézi irányitásu.Ezek közül bármelyik változatból olyan linket kellene csinálni, melyiket ha elküldök, vagy bemásolok - mondjuk az iwiwre - ott korlátlan ideig és nem meghatározott példányszámig le lehessen tölteni.Már a kérdésem is, meg a kiegészitő pontositásom is ezt sugallta.
Igy eléggé érthető.? Tehát link ,link link kell!!
Tessék :
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ügyes vagy!Azt áruld el,hogyan tudom használni további csatolmányok esetében?Mert amit adtál linket, kiválóan elindult(Tokkal, vonóval)
Hogy részletesebb legyek.Szeretném, ha ilyen linket tudnák csinálni a további - a gépemen lévő - állományokról, amiket akár Neked is ebben a formában elküdhetek.
Köszi a linket, de azért még adj további infót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!