A gyakorikérdéseket olvasók között van-e Gmail
szakérző?
Figyelt kérdés
A gmail dokumentumokra feltöltött pps -nek (amelyiknek van hangja) csináltam linke.Ezt a linket bemásoltam levélbe.A linkre klikklés után az állomány elérhető, de
csak hang nélkül.Hova tünt a hang? Vagyis hogyan lehet a hangot "elővarázsolni?"
Már megbocsáss, de ez nem gmail dolog. A hang a te gépeden van, és nincs benne a pps fájlba. Nekem valahogy sikerült megoldanom kb 10 éve...de fogalmam sincs már. Talán próbáld meg ppt-ként elmenteni.
mintha itt se lennék:) Na akkor azt csináltok, amit akartok
2011. febr. 18. 15:55
8/27 A kérdező kommentje:
Valójában nekem olyan link kell,- történetesen erről - amit ha elküldök a cimzettnek, ráklikkelve meg tudja nézni, idő és letöltési korlát nélkül.De legfőképpen be tudjam másolni - adott esetben - az iwiw-es oldalamra és ismerőseim korlátlan ideig letölthessék, megnézhessék (Tokkal, vonóval)
Figyelj, már rég megoldottad volna, ha legalább megpróbálod, amit írtam. Ha nem kell a segítség, minek rakod fel a kérdést? A gépeden nyisd meg a pps-t, mentés másként ppt-be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!