Hogyan tudok filmet kiírni?
Figyelt kérdés
Ha olyan filmet töltök le aminek az elején olyan van:jelenet választás,lejátszás,nyelv választás...nem tudom normálisan kiírni,mert a távirányítóval nem tudom lejátszani bármit teszek.
Ezekhez a filmekhez milyen programot kell letöltenem?
Nero Startsmart-al szoktam írni általában,azon belül is nero visionnal mert 1 lemezre 2 filmet teszek így.
Van total commander,dvd shrink 3.2,Winmp,nero home,kmp player,cyberlink powerdvd a géépen.
Valamelyiket tudnám erre használni?
Köszönöm a választ!
2011. febr. 16. 23:33
1/1 anonim válasza:
a DVD lejátszó csak a megszabott menűjű filmeket játssza le. Egy AUDIO_TS + Video_TS mappa! Ha két filmet irsz fel egy lemezre, akkor a menűválasztás nem műxik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!