Van egy filmem, és külön hozzá a felirat (. srt formátum). Szeretném kiírni a filmet úgy hogy felirat legyen hozzá. Ezt hogy Kell? Nero-val lehet vagy valami más kell?
Total commanderrel. Vagy ha nincs meg, akkor töltsd le.
Megnyitod a mappát, ahol a film van (total commanderrel), és berakod ugyanabba a mappába a feliratot.
Utána katt jobb egérgombbal a filmen, átnevezés. Jelöld ki a ".avi" előtt lévőket és másold (ctrl+c). Majd jobb egérgomb a feliraton, és a ".srt" elé illeszd be, amit az előbb másoltál.
pl.
a film címe: "Les Choristes TRUEFRENCH DVDRip Xvid Ac3-UTT.avi"
a feliraté pedig: "Les Choristes.srt"
Fogod a "Les Choristes TRUEFRENCH DVDRip Xvid Ac3-UTT" részt (tehát .avi nélkül) és bemásolod a .srt elé
így lesz egy
"Les Choristes TRUEFRENCH DVDRip Xvid Ac3-UTT.avi"-d
És egy
"Les Choristes TRUEFRENCH DVDRip Xvid Ac3-UTT.srt"-d
Ennyi. Utána a film fel fogja ismerni a feliratát.
Utsó vagyok
utána meg az egész mappát feldobod egy dvd-re.
Első válaszadó voltam.
Amit a második kolléga írt, az nagyon jó megoldás. Ha az asztali DVD lejátszód egyáltalán hajlandó kezelni feliratokat, akkor ez az ideális megoldás. (A mai asztali lejátszóknak illik kezelniük.)
Ha mégsem kezelné, akkor jön az én válaszom, hogy "ráolvasztod" a filmre a feliratot, ez viszont sokkal macerásabb, mert az egész filmet át kell kódolni hozzá, ráadásul a VirtualDub csak az AVI containert ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!