128 mb-os integrált gagyi videókártyával milyen játékokkal lehet játszani "jó felbontással"?
Proci és ram nem akadály, csak a videókari gyenge.
CoD 1-2 , GTA 3 - Vc - Sa, Max Payne 1-2, Age Of Empire 1-2-3, NFS most wanted-ig. Ezekkel játszottam eddig segítsetek, megöl az unalom a melóba.
HD 4200?
Jó felbontásban semmi, bár a felbontás helyett sokkal fontosabb az antialiasing és más opciók kiiktatása. Azzal még a Crysis is megy.
notebook még mindig nem játékra való!
aki nem hiszi, majd megtapasztalja a saját kárán.
Attól függ, melyik gyártóé és melyik típus.
Nekem egy régebbi intel van a notebookomban, Most Wanted ment (alacsonyabb graf. beállítások mellett), Age of 2 ment, BF Vietnam, Battlefield 2 még megy, az annál újabbak meg se moccannak.
Ez nálam azt jelenti, hogy a 2006 után kiadott játékokat jobb, ha elfelejtem :)
Nem tudom, hogy neked mi a jó felbontás, de majd próbálgatsz játékokat, és eldöntöd, hogy mi neked az elfogadható. Az is sokat számít, hogy milyen az az integrált kártya. Egy ATI-n könnyen elfuthat olyasmi, amitől egy Intel szenved, egy S3 meg el se tudja indítani. Márkán belül is sokat számítanak az adott GPU képessélgei.
Prince of Persia széria.
Indie játékok. (Peggle-től az Audiosurfing, rengeteg van.)
DOS játékok dosbox-ban.
NES játékok emulátorban.
HL1, CS és társai.
HL 2 és egyéb source engine-es játékok alacsony grafikán.
DOOM 3, Quake4 alacsonyabb grafikán.
Régi Serious Sam játékok, talán a HD verziók is alacsony grafikán.
Worms játékok.
Neverwinter Nights 1-2.
Morrowind.
Oblivion.
Star Wars Battlefront 1-2.
F.E.A.R. és kiegészítői.
Satöbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!